Halil Ünal'dan çok konuşulacak Eskişehirspor açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal'dan çok konuşulacak Eskişehirspor açıklaması!
A
a

Eskişehirspor’un eski başkanı Halil Ünal, önemli açıklamada bulundu. Ünal, Mesut Hoşcan dönemini eleştirerek, “O gün seçimi kazanan arkadaşlar takımı bu hale getirdi. Küme düşürürseniz, düşürdüğünüz an batırırsınız. Hem düşürdüler, hem batırdılar” dedi.

Sütiş Eskişehir
Siyah Kırmızılı kulübün eski başkanlarından Halil Ünal, kulübün durumu hakkında düşüncelerini paylaştı. Eski Başkan Ünal, “Kulübün bugünkü durumuna bir eski başkan olarak, bir Eskişehirspor sevdalısı olarak üzülmemek mümkün değil. Ama arkadaşlarımız, başkan ve yönetimi mücadele ediyor. İnşallah kalan 4 maçı kazanırlar ve takım küme düşmez. Düşeceği lig amatör… Amatör kümeyi Eskişehirspor konuşmamalı. Bu takım UEFA Avrupa Ligi’nde kupalarında Avrupa’nın en ciddi takımlarıyla mücadele edip galip gelip tur atlayabilen bir kadroya sahipti” şeklinde konuştu.
 
DİZ ÇÖKTÜRÜYORDUK
“’4 büyük yok Allah büyüktür. Siz sahada mücadele edeceksiniz çocuklar’ benim sloganımdı” diyen Ünal, “Öyle bir kadromuz vardı ki o kadro İstanbul derebeylerine diz çöktürüyordu. Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı yaptığım vakit toplantılarda o hafta bize kim gelecekse maça o takımın başkanı, ‘Şu deplasmanı atlatırız inşallah sayın başkanım’ diyordu. Böyle bir korku içerisindeydiler. Eskişehir deplasmanına kimse garanti puan yazamıyordu. O günlerden bu günlere... Takım maalesef bizden sonra çok zor günler yaşadı. Bu gün bu zor günlerden kurtarmak adına kardeşlerimiz bir mücadele veriyor. Biz de destek oluyoruz. Maddi manevi ne deseler kırmadım kendilerini, yanlarındayım. Ama inşallah düşürmesinler” dedi.
 

DESTEK İÇİNDEYİZ

Eskişehirspor’a destek olduklarını ifade eden Ünal, “Sezon bittiğinde, seçimden sonra yeni bir Türkiye. Ne olacak bir görelim. Bu takımın layık olduğu yer Süper Lig’dir, UEFA Avrupa Ligi’dir. Bu şehir Avrupa şehridir. Eskişehirspor’un taraftarı büyük taraftardır, bu bir gerçektir. Amigo Orhan’dan bu günlere, şimdilerde ise Bando Es Es ile ün yapmıştır. Eskişehirspor her zaman layık olduğu yerde olmalıdır ve olacaktır. Biz buna müsaade edemeyiz. Mücadele eden arkadaşlara destek içindeyiz” ifadelerini kullandı.
 
ESKİŞEHİRSPOR'U KURTARMAK BOYNUMUZUN BORCU
Başkan Ünal, “2013 yılında Eskişehirspor’un kongre üyeleri bana oy vermedi. Seçimi kazanan arkadaşlarımız da daha iyi yapacağını iddia ettiler. ‘Bir tek Halil Ünal mı var? Biz de yapabiliriz’ dediler. O dönem anlattık. ‘Eskişehirspor yapboz tahtası değil. Bu kulübün istikrara ihtiyacı var’ dedik. ‘Bu takım her geçen yıl şampiyonluğa yaklaşıyor. Gelirleri artıyor. Yeni stadyumu yapılıyor. Yapmayın’ dedik. Ama maalesef o günkü kongre üyeleri bizi dinlemedi. İşin içine başka şeyler de girdi. O gün seçimi kazanan arkadaşlar takımı bu hale getirdi. Takımı küme düşürürseniz, düşürdüğünüz an batırırsınız. Hem düşürdüler, hem batırdılar. Şimdi de herkes uğraşıyor bu işi kurtaralım diye ama kurtarmak boynumuza borç. Eskişehirspor bu şehrin en büyük markasıdır” şeklinde konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 29 Nisan 2023 20:12

Eskişehir sporun bu hale gelmesinin tek müsebbibi sensin uzak dur

0 0 Cevap Yaz
söğüt 29 Nisan 2023 16:44

tırcı ve de pancarcı hala konuşuyormusunuz takımı bu hale sizler getirdiniz susun bir daha ağzınızı açmayın

0 0 Cevap Yaz
bayram akın 29 Nisan 2023 12:01

pişkinliğin bu kadarına da pes.

0 0 Cevap Yaz
Kemal can 29 Nisan 2023 11:13

Arkadaşlar kızıp sinirlenmeye hiç.Adam bıraktığında takım milyon dolarlar ediyordu şimdi 10 milyon TL'lik takım var karşımızda.halil Ünal doğru söylemis.

0 0 Cevap Yaz
Mustafa esesli 29 Nisan 2023 10:17

Ulan amma seviyorsunuz insanların aklınla dalga geçmeyi unuttukmu sanıyorsun ES ES imi dibine ilk sen koydun

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi