Girdi attırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Girdi attırdı
A
a

Kırmızı Siyahlıların maestrosu olan Erkan Zengin Bursaspor karşılaşmasına Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından yedek kulübesinde başladı.

Kırmızı Siyahlıların maestrosu olan Erkan Zengin Bursaspor karşılaşmasına Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından yedek kulübesinde başladı. Kızağa çekilen futbolcuların arasında yer alan başarılı futbolcu, karşılaşmanın 85’nci dakikasında Burhan Eşer’in yerine oyuna dahil oldu. Klan son 5 dakikada forma giyme şansı bulan Zengin, 88’nci dakikada Pele’nin attığı golün asistini yaparak kalitesini gösterdi.
 
DURDURAMADILAR
Bursaspor’lu futbolcular Eskişehirspor’un yıldızlarından birisi olan Veysel Sarı’yı durduramadılar. Maçın başından sonuna kadar ayakta kalan ve mücadelesi ile beğeni toplayan Veysel Sarı, sağ kanadı felç etti. Rakiplerini kolay geçen ve takımına önemli katkılarda bulunan Veysel Sarı, Bursaspor karşısında yi futbol sergileyerek alkışları hak etti.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi