NEDEN OLMASI!
UEFA Avrupa Ligi’nde finali Portekiz’de kaçıran, Süper Lig’de şampiyonluğu ezelli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de moraller yerle bir. İstanbul ekibinin son umudu Türkiye Kupası. Sezonu en azından bir kupayla kapatmak isteyen Sarı-Lacivertli ekip Eskişehirspor’u elemenin hesaplarını yapıyor. Aykut Kocaman’ın mental açıdan yıpranma yaşayan takımına son sözü ‘O kupayı alın’ oldu
Sezonun başında büyük hedef belirlendi. ‘Kupada final oynanacak’ sözleri gerek Başkan Halil Ünal’ın gerekse Teknik Direktör Ersun Yanal’ın en sık kullandığı kelimeydi. Bugün bu hedefe sadece 90 dakika kaldı. Haftalardır kafalar hep bu maçta. Ve büyük gün geldi çattı. Sahaya çıkacak 11 Es Es’li elini kalbine koyduğunda uğrunda peşinde koşan on binleri hissedecek. Sana aşık olan taraftarların için oyna!
Siyah-Kırmızılı taraftarlar hazır. Bu şehir, bu gece zafer bekliyor. Sende bunu başarabilecek kapasite var. Rüyanın gerçek olması için sadece 1 gol yetecek. Haydi Es Es’im kupa için, Avrupa için, en önemlisi de aşkından peşinde koşan taraftarların için kazan bu gece!
Bitmesin bir sezon
Bir sezonu en anlamlı kılacak olan maça çıkmaya hazırlanan Eskişehirspor, bu akşamki maçın ne derece önemli olduğunun farkında. Hedeflerini, umutlarını kupaya bağlayan Kırmızı-Siyahlı ekip bu akşam saat 21.30’da Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Yıllardır süren kupa hasretine bu sezon son vermeye çok yaklaşan Şimşekler, zorlu maçta rakibini devirip taraftarlarına zafer yaşatmak istiyor. Şimşekler bu maç kaybettikleri takdirde koskoca bir sezonu noktayı koyacak.
İlk maç 1-1’di
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fener’in konuğu olacak olan Siyah-Kırmızılı ekip, Eskişehir’de oynanan ilk maçta rakibini ekinden kaçırmıştı. Kupa kralı Erkan Zengin’in golüyle öne geçen Es Es, Mehmet Topal’ın elle düzeltip attığı gole engel olamamıştı. Kırmızı Siyahlı ekibe bugün 1-0’lık galibiyet yetecek. Zorlu 90 dakika 1-1 sona ererse maç uzatmalara gidecek. 0-0’lık beraberlikte ev sahibi ekip turu geçmeye hak kazanacak. 2-2, 3-3 ve daha fazla gollü beraberliklerde ise Eskişehirspor turu geçerek kupada adını finale yazdıracak.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ayşe Ünlüce iyi niyetli, rozetsiz bir belediye başkanlığı yapıyor…
Tarkan Demir
Profesör Güngör ezber bozdu
Kerem Akyıl
Çocuklar için mücadele edelim
Seval Erci
Nerede yanlış yaptık?
Ümit Polatbaş
Vadiye el attık!
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
