Fenerbahçe'nin Eskişehir'deki arsaları Es Es'lileri ayaklandırdı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fenerbahçe'nin Eskişehir'deki arsaları Es Es'lileri ayaklandırdı!
A
a

Fenerbahçe'nin 9 Haziran'da yapılacak Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesinde bulunan ünlü Ekonomist Murat Salar, Sports Dijital'e verdiği röportajda Fenerbahçe'nin gayrimenkullerini açıkladı. Salar'ın açıklamaları, Eskişehirspor taraftarları arasında büyük tepki çekti.

Sütiş Eskişehir
Fenerbahçe’de 9 Haziran’da yapılacak Genel Kurul’da mevcut Başkan Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesinde bulunan ünlü Ekonomist Murat Salar, Sports Dijital’e verdiği röportajda Fenerbahçe’nin gayrimenkullerini açıkladı. Salar, “Türkiye genelinde 550 bin m² Fenerbahçe’nin tapulu arazileri var. Burada tapuların kopyaları da var, gösterebilirim” ifadelerini kullandı. Listede Fenerbahçe’nin Odunpazarı’nda 20 bin metre kare imarsız tarlası olduğu öğrenildi. Salar, “Antalya’da Belek bölgesinde 107 bin m² bir yer var. Portakal bahçeleri içerisinde 107 dönüm bir arazi. Değeri yokmuş gibi sayıyorsunuz. Sadece borçtan bahsediyorsunuz. Burayı parayla alamazsınız” dedi. Eskişehirspor taraftarının aklına şu soru geliyor, “Fenerbahçe Eskişehir’den 20 bin metre kare arsa alırken, Eskişehirsporlu yöneticilerin, şehri yönetenlerin aklı neredeydi?”
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Esesliler 7 Haziran 2024 16:41

Arkadaş taraftarlar oturun rahatça durun yerinizde yani bu ne ya nasıl bir ESESLİLİK bu adam parasını basar alır ya bir rahat olun ya

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi