AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 86. yılında anlamlı bir mesaj yayımladı. Mesajında, Atatürk’ün mirasını ve Cumhuriyet’i koruma ve yüceltme sorumluluğuyla hareket ettiklerini vurgulayan Dönmez, Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine taşıma gayretinde olduklarını belirtti.
Dönmez, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Cumhuriyet'imizin 101'inci yılını kutlamanın gururunu yaşarken, Atatürk’ü ve onunla birlikte mücadele eden silah arkadaşlarını, vatanımızın istiklali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu tarihi dönüm noktasında, milletimizin birliği ve beraberliği ile daha güçlü bir Türkiye için kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünü rehber edinerek, bize emanet edilen bu kutsal vatanın değerlerine sahip çıkmaya ve onu yüceltmeye olan inancımızı sürdüreceğiz."
Fatih Dönmez, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının, Türkiye'nin her alanda kalkınması ve dünya ile yarışabilmesi için temel bir rehber olmaya devam ettiğini belirterek, Türk milletinin Cumhuriyetin kazanımlarını her geçen gün daha da güçlendireceğinin altını çizdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Bir nesil alarm veriyor!
Tarkan Demir
“İyi ki kentsel dönüşüm yaptık” diyebilelim!
Seval Erci
Ünlüce Balmumu Müzesi iddialarına yanıt verdi
Kerem Akyıl
CHP mi sahada yoksa AK Parti mi?
Kaan Özcan
Eskişehir sokaklarında gördüğümüz en acı manzara!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
