Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESOGÜ TÖMER), Türkçe öğrenen uluslararası öğrencileri iftar programında bir araya getirdi. Üniversitede öğrenim gören ve Türkçe eğitimi alan öğrenciler, Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte paylaştı.
Birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren etkinlik, öğrencilerin Türk kültürünü daha yakından tanıma fırsatı bulmalarına da olanak sağladı. İftarın ardından, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, masaları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Çolak, öğrencilere Türkçe eğitim sürecinde başarılar dileyerek, geldikleri ülkeler ve üniversitedeki deneyimlerini dinledi. Ayrıca, Türkçe eğitimi sürecinde büyük emek veren ESOGÜ TÖMER akademik ve idari personeline de teşekkürlerini iletti.
İftara, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emine Gümüşsoy, Prof. Dr. Hakan Demiral, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yakup Murat Bulut ile ESOGÜ TÖMER yönetim kurulu üyeleri, akademik ve idari personel katıldı. Program, öğrenciler için unutulmaz bir deneyim oldu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
İçiniz soğudu mu bari?
Tarkan Demir
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu