Eskişehirspor yönetiminin planı belli oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor yönetiminin planı belli oldu!
A
a

Eskişehirspor'un amatör lige düşmesinin ardından herkes takımdaki futbolcuların akıbetini düşünürken Eskişehirspor yönetimi yol haritasını çizdi. İşte yönetimin planı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor amatör lige düştü ve herkesin aklında aynı sorular var. Futbolcular takımdan ayrılacak mı, yönetim sözleşme yenileyebilecek mi ve yeni sezonda transfer yapılacak mı? Bu sorular cevap ararken Eskişehirspor yönetiminin planı da belli olmaya başladı. 3. Lig’de küme düşen ekipler Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri tescil etmesine odaklanmış durumda. TFF’nin küme düşmenin kaldırılması konusunda vereceği kararın ardından yol haritası çıkarılacak. Eskişehirspor yönetimi de Mali Genel Kurul yapmaya hazırlanırken ilk hedef mevcut kadroyu korumak olacak. TFF’nin vereceği karardan sonra Siyah-Kırmızılı yöneticiler futbolcularla görüşmelere başlamayı planlıyor.

Eskişehirspor 3. Lig’den küme düşerken gözler TFF’ye çevrilmiş durumda. TFF eğer küme düşmeyi kaldırırsa Es Es yeniden 3. Lig’de mücadele edebilecek. Eğer küme düşme kalkmazsa Şimşekler amatörde yer alacak. Amatöre düşünce de kadro anlamında işler değişecek. Statü gereği profesyonel sözleşmeyle 1 sezon BAL’da mücadele edilebilecek ancak futbolcuların amatör ligde oynamayı isteyip istemeyecekleri meçhul. 

BAZI FUTBOLCULAR SÖZLEŞMEYE MADDE KOYMUŞTU

Takımda, sözleşmesinde ‘amatöre düşerse giderim’ maddesi olanlar ve ayrılması muhtemel isimler var. Furkan Korkut ve kaleci Enes Sancar Şahin takımdan ayrılacak. İki futbolcunun sözleşmelerinde ‘Takım BAL’a düşerse ayrılabilir’ maddesi olduğu öğrenildi. Şunu da belirtmek gerekiyor Es Es BAL’da yer alırsa kadrosuna amatör futbolcu dahil edebilecek. Siyah-Kırmızılı takımdan şu ana kadar 2 isim ayrıldı. Eyüpspor’dan kiralanan Can Bayırkan ve Arda Yumurtacı ligin sonlarına doğru kadroda yer bulamadıkları gerekçesiyle Eyüpspor’a geri dönmüştü. İki futbolcu da 1,5 yıllık kiralanmıştı. Önümüzdeki sezon tekrar Eskişehirspor’da forma giyip giyemeyecekleri soru işareti. Fenerbahçe’den kiralanan Melih Bostan 6 ay + 1 yıllık opsiyonlu kiralanmıştı. Eskişehirspor BAL’da mücadele ederse Melih işi yatacak. Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Onur Arı ise ayrılmak istediğini haftalar öncesinden yönetime bildirmişti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi