Eskişehirspor'un yüzünü güldüren transfer: 19 maçta 10 gol attı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un yüzünü güldüren transfer: 19 maçta 10 gol attı
A
a

Eskişehirspor, forvet hattındaki eksikliği gidermek için önemli bir transfer gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor’da son oynanan Anamur karşılaşmasında forvet sıkıntısı açıkça kendini belli etmişti. Bu konuda kayıtsız kalmayan Şimşekler yönetimi daha önce de görüştüğü Berk Zerenman ile son pürüzleri giderek imzayı attırdı.

Entok ikna etti

Geçtiğimiz salı günü Anamur Belediyespor karşılaşmasındaki hakem hataları için İstanbul’a giden Başkan Ulaş Entok, Türkiye Futbol Federasyonu ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Entok, aynı günün akşamı transfer görüşmesi de yaptı. BAL’da İstanbul’da Beylikdüzü forması terleten Berk Zerenman ile görüşen Entok, 22 yaşındaki kanat-forvet oyuncusunu ikna etti.

Gece açıklandı

Bölgesel Amatör Lig’de zirveden ve Play-Off hattından kopan Beylikdüzü’nde yönetim Berk’in takımdan ayrılmasına bu kez engel olmadı. Kulüp de ikna olunca transfer de herhangi bir problem yaşanmadı. Entok, İstanbul dönüşü Berk Zerenman’ı da alıp Eskişehir’e geldi. Aynı gece imza töreni oldu ve 22 yaşındaki futbolcu resmen Eskişehirspor forması giydi.

Paylaşım yapıldı

Eskişehirspor Kulübü, Berk Zerenman’ı şu cümlelerle duyurdu, “Kulübümüz son olarak İstanbul Beylikdüzüspor’da forma giyen 22 yaşındaki hücum oyuncusu Berk Zerenman ile anlaşma sağlamıştır. Berk Zerenman’a büyük Eskişehirspor camiasına hoş geldin diyor, siyah-kırmızı forma altında başarılar diliyoruz.” Başakşehir altyapısından yetişen futbolcu, Niğde Anadolu, Beykoz İshaklı, Pazarspor ve son olarak BAL’da Beylikdüzü’nde forma giyip 19 maçta 10 gol attı.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi