Eskişehirspor'un ligde kalması mucizelere bağlı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un ligde kalması mucizelere bağlı
A
a

Ligde tam 12 maç kazanamayan ve 7 maçta 1 gol atan Ağrıspor 1970’e 1-0 mağlup olan Eskişehirspor, ligde kalma umutlarını artık mucizelere bıraktı. Ligin bitimine 6 hafta kala Siyah Kırmızılı takım maçlarını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Sütiş Eskişehir
Kümede kalması için kazanmak zorunda olan Eskişehirspor ilk devrede vasatı aşamadı. 7’nci dakikada Yunus Emre Alagöz’ün ceza sahası dışından şutu yandan auta gitti. 21’de kontratak yakalayan Es Es sağdan İsmail Haktan ile geldi. İsmail’in içeri gönderdiği topa Melih’in yaptığı vuruş üsten auta gitti. 23’te Onur Arı ceza sahası dışında yerde kaldı hakem avantaja bıraktı. Akabinde kaptırılan top sonrası hakemin faulü vermemesi tepkilere neden oldu.

AĞRI ÖNE GEÇTİ

Dakika 29’da ev sahibi ekip golü buldu. Atak yönüne göre sağdan yapılan yüksek ortada kaleci Kayacan Erdoğan çıkıp alamayınca arka direk Burak Taşdemir golü attı. Golden bir dakika sonra 4 Es Es’linin arasında çıkan Ağrılı futbolcunun şutunu Kayacan kontrol etti. 40’ta soldan ceza sahasına girip sıfıra inen Onur Arı, topu altı pasın oraya gönderdi. Kaleci uzanarak Melih’ten önce kontrol etti. İlk devre Ağrı ekibinin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

KABUS GİBİ BAŞLADI

İkinci yarı Es Es için yine kabus gibi başladı. 48’inci dakikada İsmail Haktan Odabaşı direkt kırmızı kart görerek takımını bu maçta 10 kişi bıraktı. 10 kişi kaldıktan sonra etkili olamayan Es Es 67’de kalesinde ciddi bir tehlike atlattı. Ağrısporlu futbolcunun ceza sahası dışından gönderdiği şutu kaleci Kayacan son anda çelmeyi başardı.
 

KIRMIZI KARTIYLA TAKIMI ATEŞE ATTI

Eskişehirspor, Ağrıspor ile oynadığı hayati karşılaşmada 10 kişi kaldı. Maça ilk 11’de başlayan takımın en deneyimli isimlerinden bir tanesi İsmail Haktan Odabaşı 48’inci dakikada kırmızı kart gördü. Topsuz alanda bir anda maçın 4’üncü hakemi Emre Küçük, orta hakem Talha Öztürk’ü yanına çağırdı. Dördüncü hakem İsmail’in protokole doğru küfür ettiğini belirtirken, maçın hakemi Öztürk deneyimli futbolcuyu oyun dışına gönderdi. İsmail’in Eskişehirspor’un kulüp tarihindeki en önemli mücadelesinde böyle bir kırmızı kart görmesi herkesi çileden çıkardı.

YÖNETİM ŞOK İÇİNDE

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, Ağrıspor ile oynanan karşılaşmayı yakından takip etti. Koca mücadeleden bir gün önce takımın yanına giderken, futbolculara moral vermişti. Ancak saha içinde gösterilen ruhsuz performans ve alınan 1-0’lık mağlubiyet başta Erkan Koca olmak üzere birçok yöneticiyi şoka uğrattı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
DikDurus 14 Nisan 2023 00:24

Yolun sonu görünüyor

0 0 Cevap Yaz
Ender 13 Nisan 2023 11:30

Anadolu üniversitesini es es in yerine cıkarın çoģu takımı yener. Ruh kalmamış.

0 1 Cevap Yaz
Çiftelerli 13 Nisan 2023 11:11

Esesim kimlerin eline kaldın başkanın cebinde sigara alacak parası yok berber taraftar grubu başkanı

0 0 Cevap Yaz
abc 13 Nisan 2023 10:51

her fırsatta şehir bitmiş, kimse destek olmuyor, şu kadar paraya biz üst liglere çıkardık diyenler tabloya iyi baksın. şehir bitmedi. şehir sizin beceriksiz olduğunuzu bildiğinden para vermiyor. 20 transfer ve sonuç. bir sürü hoca gönderdiniz. hiçbir sportif yetkilinin onayı olmadan transferler yaptınız. loto oynadığınız elinizde patladı. şehir bu beceriksiz yönetime neden destek olsun? daha önceden transferi açan kaan ayı gönderen tipler hala daha kanaat önderi gibi davranıyor kulüpte. yazık ilk onların gitmesi lazımdı halbuki.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi