Eskişehirspor'un gözü bu toplantıdan çıkacak kararda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un gözü bu toplantıdan çıkacak kararda!
A
a

TFF 3. Lig’e tutunamayarak profesyonel liglere veda eden Eskişehirspor’un gözü küme düşmenin kaldırılmasıyla ilgili verilecek karara çevrildi. Bu konuda perşembe günü İstanbul’da önemli bir görüşme olacak. Küme düşmenin kaldırılmasını isteyen kulüplerin gözü bu toplantıya çevrildi.

Sütiş Eskişehir
3. Lig’de normal sezonun sonlanmasının ardından ligi 17’nci basamaktabitirerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) düşen Kırmızı Şimşekler’in tek ümidi Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) liglerden bu sezon küme düşmeyi kaldırması. Bu konuda bir süredir görüşmeler yapılıyor. Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, bu görüşmelerde aktif rol oynuyor.

 
BÜYÜKEKŞİ’DE OLACAK

2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği 8 Haziran Perşembe günü İstanbul’da yeniden bir araya gelecek. Bu görüşmenin ana konularından biri de liglerde küme düşmenin kaldırılması. Bu güne kadar 25 kulüp küme düşmenin kaldırılması için TFF’ye dilekçe yazmıştı. 15 Haziran Perşembe günkü toplantıya TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de katılacak.
 

ESKİŞEHİRSPOR İÇİN AÇIKLAMA GELEBİLİR

Toplantıda özellikle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin neler söyleyeceği merak konusu. Küme düşmenin kaldırılması konusu bir süredir tartışılsa da yetkili isimlerden kayda değer bir açıklama gelmemişti. Perşembe günkü toplantı sonrası TFF Başkanı Büyükekşi bu konuda bir açıklama yapabilir.
 
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi