Eskişehirspor'un geleceği için kritik zirve!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un geleceği için kritik zirve!
A
a

Eskişehirspor'un kaderini belirleyecek önemli bir toplantının tarihi netleşti. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın liderliğinde Eskişehirspor'un geleceği konuşulacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un geleceğinin belirleneceği toplantının tarihi belli oldu.  Üç belediye başkanı Ayşe Ünlüce, Kazım Kurt ve Ahmet Ataç’ın öncülük yaptığı toplantıda, kentin önemli isimleri bir araya getirilecek.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın öncülüğünde düzenlenen toplantı, 26 Nisan Cuma günü Büyükdere Mahallesi’nde bulunan bir otelde gerçekleştirilecek. 
Toplantıya Eskişehir’in iş insanları ve şehrin önde gelen isimleri davet edildi. Eskişehirspor’un geleceğinin tartışılacağı toplantıda,  kulübün üst liglere çıkması ve bulunduğu kötü durumdan kurtulması için katılımcılarla fikir alışverişi yapılacak.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İzmıtli 25 Nisan 2024 00:05

Şirketleş menin önünü açmaya zorlayın alt yapıları Eskişehirsporun hizmetine verin tüm hoca malzeme ve ulaşıma katkıda bulunun bukadar para aktarmayın siyaseti sokmayın

0 0 Cevap Yaz
EsEs26 24 Nisan 2024 20:30

EsEs para pompalamakla kurtarılmaz.Kendi kendine yeter hale getirmek.katı kurallar,kanunlar koymak gerekir.Yetişmiş yönetici ve ahlaklı başkanlar gerek.

0 0 Cevap Yaz
Esk 26 24 Nisan 2024 18:22

Yollar çukur dolu, otopark ayrı bir sorun bunlara bakın belediye işini yapsın

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi