Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'u umutlandıran açıklama TFF Başkanı'ndan geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u umutlandıran açıklama TFF Başkanı'ndan geldi
A
a

Eskişehirspor'un tarihinde ilk defa amatör kümeye düşmesi camiayı büyük üzüntüye boğarken, camia TFF’den gelecek müjdeli habere kitlendi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nden ise Eskişehirspor'u umutlandıran açıklama geldi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor camiası TFF’den gelecek müjdeli habere kitlendi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise küme düşmenin kaldırılması yönünde herhangi bir açıklama yapmazken 3. Lig’in grup sayısının yükseltmeyi düşündüklerini söyledi. TRT Spor'a açıklamada bulunan Büyükekşi, "3. Lig ile ilgili bir takım düşüncelerimiz var. Takımlarımızın ekonomik olarak sıkıntılarına çözüm bulabilmek. Yönetime geldiğimizde onların da 7 yıldır gelirleri artmamıştı biz bu yıl gelirlerini yüzde yüz artırdık” dedi.

BÖLGESEL HALE GELEBİLİR

Grup sayısının yükselebileceğini söyleyen TFF Başkanı Büyükekşi, “Takımların daha az seyahat etmesi için çok fazla uçak ve otel parası ödüyorlar. Buraya destek olmak için 3. Lig'i daha bölgesel hale getirebiliriz. Belki grup sayısını çoğaltıp 300-350 km'yi geçmeyecek şekilde ve bir gün önce o ilde bulunma mecburiyeti yerine 3 saat önce bulunma şartını getirerek bu kulüplerimizin uçak ve otel masrafını ortadan kaldırmak istiyoruz” dedi.

TFF SEÇİME GİDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 22 Haziran Perşembe günü Ankara'da yapılacak. TFF'den yapılan açıklamaya göre, olağan seçimli genel kurul, Ankara JW Marriott Hotel'de saat 11.00'de başlayacak. Çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı 23 Haziran Cuma günü saat 11.00'de, ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamadığı takdirde üçüncü toplantı çoğunluk aranmaksızın 30 Haziran Cuma günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek. Genel kurulda yönetimin hesap faaliyetleri görüşülüp karara bağlandıktan sonra TFF Başkanı, yönetim kurulu ile denetleme kurulu üyeleri seçilecek. Toplantıda 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 dönemi bütçesi de karara bağlanacak.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 8 Haziran 2023 22:12

berberin ne isi var la oralarda ? ... masraflarini kulübe yazdirmistir ...

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi