Eskişehirspor'u kurtaracak toplantıda hayal kırıklığı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u kurtaracak toplantıda hayal kırıklığı
A
a

Eskişehirspor'un 3. Lig’de küme düşmesinin kaldırılması iddiası gündemdeki sıcaklığını korurken geçtiğimiz Cuma günü Kulüpler Birliği bir toplantı yapmıştı. Ancak Eskişehirspor'u kurtaracak toplantıdan beklenen sonuç çıkmadı.

Sütiş Eskişehir
3. Lig’de küme düşmenin kaldırılması iddiası gündemdeki sıcaklığını korurken geçtiğimiz Cuma günü Kulüpler Birliği bir toplantı yapmıştı. Toplantının gündem maddesi ise Süper Lig ve TFF 1. Lig’deki yabancı kuralının değiştirilmesiydi. Kulüpler yabancı kuralı ile ilgili fikir alışverişinde bulunurken, 3. Lig’de küme düşmenin kaldırılıp kaldırılmayacağı ile ilgili bir konunun gündeme gelmediği öğrenildi. Bu hafta içi bu konun görüşülmesi bekleniyor.

 

ESKİŞEHİRSPOR BİLET SATIŞLARI SÜRÜYOR

TFF 3. Lig’in 33’üncü haftasında yarın sahasında Elazığspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor ligde kalma adına artık son iki maçına çıkacak. Es Es’in yarınki karşılaşması bu sezon evinde oynayacağı son karşılaşma olacak. Siyah Kırmızılı ekip taraftarının desteğiyle karşılaşmayı kazanarak rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek. Maçın biletleri ise geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Buna göre VİP tribünü 100, maraton tribünü 50, güney kale arkası ise 25 TL’den satışta. İç sahada oynanan son Yeni Mersin maçında taraftar cezası nedeniyle tribünde yer alamamıştı.

 
Kaynak : MUHABİR- DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi