Eskişehirspor transferde 6 bomba birden patlatıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor transferde 6 bomba birden patlatıyor!
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırıyor. Siyah Kırmızılılar, bugün 6 yeni futbolcuyla imza töreni düzenleyecek.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk için kadro oluşturan Eskişehirspor’da imzalar bugün atılacak. Siyah Kırmızılı yönetim bugün tam 6 futbolcuya imza attırmaya hazırlanıyor. 

İmza töreni yapılacak

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor’da transfer harekatı sürüyor. Siyah Kırmızılı ekip prensipte anlaşma sağladığı futbolcuları şehre davet etmeye başladı. Yönetim kurulu son görüşmelerini yaptığı futbolcularla pürüzleri ortadan kaldırıp imza attırmaya başlayacak. Bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde saat 13.00’te tam 6 futbolcu için imza töreni gerçekleştirilecek. 

3 isim tamam

Eskişehirspor prensipte şimdiye kadar kaleci Rasim Mutlu, Erdin Üzer ve Necati Önal ile anlaşma sağladı. Ayrıca yönetim forvet Murat Kara, stoper Ramazan Kallıoğlu ve İlker Ataseven ile görüşmelerini sürdürüyor. Siyah Kırmızılı yönetim bugün yapacağı transferlerin ardından hafta içinde de yeni isimlere imza attırmaya çalışacak. Eskişehirspor’un 20’ye yakın transfer yapması bekleniyor
Kaynak : ANADOLU GAZETESİ SPOR MUHABİRİ - AHMET DENİZ CANORUÇ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi