Eskişehirspor taraftarlarını çileden çıkartan görüntü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarlarını çileden çıkartan görüntü
A
a

Eskişehirspor 3. Lig 1. Grupta ligde kalma umutlarını azaltırken taraftarı asıl kahreden ise birbirinin aynısı basit goller yemesi oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, 52 Orduspor karşılaşmasında ise 5 farklı skorla mağlup olurken savunmada büyük hatalar yaptı. Maçın 16’ncı dakikasında rakip ofsayt kokan pozisyonda topu Batuhan ile ağlara yolladı. Eray savunma çizgisini bozsa da rakip oyuncu ofsayttan gelerek topa dokundu. Hakemler ise ne yazık ki bunu göremedi.

Eskişehirspor taraftarlarını çileden çıkartan görüntü-2 25.04.2023
BU KADAR DA OLMAZ!

Ordu’nun ikinci devrenin başında attığı skoru 2-0’a getiren gol yine savunma arkasına atılan toptan geldi. Nevzat, kaleci Efehan’ı çalımladı ve golünü attı. Ev sahibi ekibin 3, 4 ve 5’inci golleri de oldukça benzer- di. Savunmada yapılan hatalar maçı izleyen Eski- şehirsporlu futbolseverleri çileden çıkardı.

Eskişehirspor taraftarlarını çileden çıkartan görüntü 25.04.2023
EFEHAN 8 MAÇ SONRA SAHADA

Eskişehirspor’un genç kalecisi Efehan Kaptan, 8 maç sonra forma giyme şansı yakaladı. Geçtiğimiz hafta Çatalcaspor ile oy- nanan karşılaşmada kaleci Kayacan Erdoğan sarı kart görerek cezalı du- ruma düşmüştü. Tek- nik ekip Kayacan’ın yerine 52 Orduspor ile oynanan karşılaşmada Efehan’a yer verdi. Efehan 8 maç sonra forma giyme fırsatı yakalarken kalesinde 5 gol gördü. Genç kaleci en son 5 Şubat’ta oynanan Hacettepe maçında forma giymişti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet Akif Özgür 25 Nisan 2023 14:40

20 oyuncu alıp Ordudan 5 gol yiyebilmek sorumlusu yönetimidir. Genç oyuncuları da kaybettiler. Bu kulübe yaptıkları kötülüktür.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi