Eskişehirspor taraftarına maç öncesi önemli çağrı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına maç öncesi önemli çağrı!
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği Başkanı Murat Diri yarın oynanacak olan Çatalcaspor ile oynanacak maç öncesi yazılı bir açıklama yaptı. Diri herkesi maça davet etti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ligde tam 12 maç kazanamayan ve 7 maçta 1 gol atan Ağrıspor 1970’e 1-0 mağlup olan Eskişehirspor, ligde kalma umutlarını mucizelere bırakırken, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği Başkanı'ndan önemli bir çağrı geldi. Taraftarları maça davet eden Diri,“Çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Ve çok sıkıntılı bir dönemden geliyoruz. İçimiz çok dolu, her geçen gün gözümüzün önünde eriyip giden Eskişehirsporumuz için Çok emek harcıyoruz. Tüm şehir tüm taraftarımız en büyüğünden küçüğüne bu savaşı veriyor ve uzun yıllardır veriyor. Yıprandık, çok üzüldük, umutlarımız tükenme noktasında... Herkes öfkeli herkes gergin ancak Bizler inanıyoruz ki bu kötü günleri geride bırakacağız. Bu kadar verilen emeğin mücadelenin elbet bir karşılığı olacak.Arkadaşlar Geldiğimiz yolu unutursak gittiğimiz yolu kaybederiz. Son yıllarda çektiğimiz sıkıntıları verdiğimiz mücadeleyi kimse unutmasın. Eğer tribünler olarak bu direnci göstermeseydik bu takım çoktan kapanmıştı. Yaşanılanları ve buraya nasıl gelindiğini herkes biliyor ve bu bilinçle bir arada olarak birlik beraberlik sayesinde hala direniyoruz. Evet, son haftalarda beklenmedik sonuçlar alındı ancak bu kötü gidişatı sonlandıracak olanlar yine bizleriz. Eleştiriyi öfkeyi nefreti herkes matematiksel olarak netleşmeden bir kenara bıraksın. Yarın son dakikaya kadar bizler tribünde elimizden geleni yapalım. Henüz matematiksel olarak hiçbir şey bitmiş değil. Evet üzgünüz kırgınız ve Hem biz hem sahadakiler çok gergin. Lütfen sabırlı olalım. Onlarında üzerinde çok baskı var. Ancak sen ben olmazsak bu mücadele eksik kalır. Pazar günü kırgınlığı yorgunluğu üzgünlüğü bir kenara bırakın gelin takımımıza destek olalım” açıklamasında bulundu. 

"UNUTMAYIN; BU MAÇ 58 YILLIK BİR MAÇ..."

Taraftara "son defa bağırıyor gibi bağıralım" diyerek seslenen Diri, "Değerli arkadaşlar ayrıca Özellikle stadyumda tribün içinde olması gerekirken Sosyetenin arasında kalıp maç izleyen arkadaşlar lütfen tribüne gelin bu maçı hep beraber alalım. Herkes bir kenarda oturup kalem oynatırsa bu takımı kim destekleyecek. Kaldı 6 maç kaybedilmemiş 18 puan var. Bunu başarabilecek güçteyiz. Stresi yüksek bir mücadele olacak. Sakın ola tribünde birbirine düşmesin kimse... Sabırla 90 dakika takımımızı destekleyelim. Bu maçın telafisi yok. Eskişehirspor taraftarının gücünü hepiniz biliyorsunuz… Geçmişte Bu taraftar 3-0 dan 4-3 maç çevirdi. Bitti denilen yerde takımını hep ayağa kaldırdı. Son defa bağırıyor gibi bağıralım. İlk defa destekliyor gibi sahip çıkalım. Herkes bu bilinçle maça gelsin.. Rabbim yardımcımız olsun..." ifadelerini kullandı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
DikDurus 16 Nisan 2023 20:35

Erkan başkan adamlığına diycek laf yok yaptın gösterdin cabada süper keşke 20 adam yerine 6 adam alsaydık birazda kaliteli topçu iyi olur du.

0 2 Cevap Yaz
Son yorum 16 Nisan 2023 00:12

Bizim çok sıkıntılı süreçlerimiz bitmiyor

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi