Eskişehirspor taraftarı çileden çıktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarı çileden çıktı
A
a

Eskişehirspor, hafta sonu gerçekleşen kritik maçta rakibine 1-0 mağlup oldu. Taraftar, bir sürprize imza atamayan Eskişehirspor futbolcularına maç sonrasında büyük tepki göstererek,  yönetimi protesto etti.

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig’in 29’uncu haftasında Eskişehirspor kendi sahasında rakibine 1-0 mağlup oldu. Ligde kalmak için artık son kozunu oynamayı hedefleyen Şimşekler için amatör küme yolu göründü. Eskişehirspor maça etkili başlasa da bir türlü golü bulamadı. Maç sonunda bir sürprize imza atamayan Eskişehirspor futbolcularına taraftar büyük tepki göstererek, kulüp yönetimini de protesto etti. Tepkilerden payını alan Başkan Erkan Koca bazı taraftarla tartışırken, MHP Eskişehir Milletvekili Nurullah Sazak taraftarı sakinleştirmeye çalıştı.

Eskişehirspor taraftarı çileden çıktı 17.04.2023
ARI’YA BÜYÜK TEPKİ VARDI

Eskişehirspor ile Çatalcaspor arasında oynanan karşılaşmanın sonunda taraftarlar Onur Arı başta olmak üzere birçok futbolcuya tepki gösterdi. Tüm stat Çatalca maçı sonrası Onur’a tepkisini gösterdi. Onur Arı maç sonunda soyunma odasının yolunu tutarken sinirli bir şekilde gülmesi taraftarı çileden çıkardı. Onur’un sezon sonu takımdan ayrılması bekleniyor. Genç forvet bu sezon lig ve kupada 31 maçta 8 kez fileleri havalandırmıştı.

TEK ALKIŞ BARIŞ MEMİŞ’E

Eskişehirspor’un deneyimli futbolcusu Barış Memiş, Çatalcaspor maçında ilk 11’de başladı.
Geride kalan 7 haftada 5 kez forma giyen Barış bu maçlara da sonradan dahil olmuştu. Es Es kariyerinde ilk kez dünkü maçta ilk 11’de forma giyen Barış attığı paslar ve çalımlarla taraftardan alkış topladı.

ERAY FORMAYI ÇIKARTIP GİTTİ

Eskişehirspor’da ara transfer döneminde yapılan transferlerin ardından Eray Ertorun forma yüzü görememişti. Genç futbolcu transferlerden önce 19 maçta forma giyerken tam 7 hafta sonra geride bıraktığımız Ağrıspor maçında sadece 1 dakika forma giymişti. Maç sonunda taraftar futbolculara ‘Formayı çıkartın’ diye tepki göstermesinin ardından Eray soyunma odasına formasını çıkartıp gitti.

MEHMET OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Eskişehirspor’un deneyimli stoperi Mehmet Taşçı Çatalcaspor maçında şansız bir sakatlık yaşadı. Dakika 32’de topsuz alanda bir sakatlık yaşayan 31 yaşındaki stoper oyuna devam edemedi. Mehmet’in yerine 35’inci dakikada İsmet Kavuştu dahil oldu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 21 Nisan 2023 16:52

Antalyalarda o mesaleleri attirmayacaktin berberr ....

0 0 Cevap Yaz
Asil 18 Nisan 2023 18:45

Gönderin gitsin kardeşim takımda düştü artık

0 1 Cevap Yaz
bir bilen 18 Nisan 2023 01:09

3 senede 4 kere kume takımdan ne beklıyosnuz....uefa kupasımı

0 1 Cevap Yaz
Kaan 17 Nisan 2023 23:40

20 oyuncu alındı.Kümede kalacağımıza inanmıştık.ama oyuncular inanmamış.6 maçta pes ettiler.

0 1 Cevap Yaz
ÜLKÜCÜ 17 Nisan 2023 13:47

Onuru yuhalayan futboldan anlamıyor

8 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi