Eskişehirspor rekora koşuyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor rekora koşuyor!
A
a

Kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor'un umutları tükenme noktasına gelmişken, kulüp teknik heyet değişimleriyle rekora koşmaya devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için 2022-2023 sezonu oldukça yoğun geçerken, teknik adam kıyımında ise dikkatleri üzerine çekti. Siyah Kırmızılı ekip sezona Cüneyt Biçer ile başlarken, 5 maç sonra Biçer’in yerine Özbayer’i göreve getirdi. Özbayer ile 15 maç mücadele eden Es Es, transfer yasağını kaldırdıktan sonra Özbayer’in yerine takımı 1 maç için Yiğit Cumalı’ya emanet etmişti. Şimşekler bu dönemde Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ı göreve getirdi. Kızıltan’a 1 maç sabredebilen yönetim daha sonra Ali Onur Cerrah’ı göreve getirdi. Cerrah’ın macerası ise 8 maç sürdü. Es Es ligde kalan 4 maçına ise Sezgin Coşkun ile çıkmaya hazırlanıyor.
 

GERİ DÖNÜYORLAR

Eskişehirspor’un deneyimli isimleri 52 Orduspor maçında cezası nedeniyle forma giyememişti. Bu isimler Kayacan Erdoğan, Ömer İnan ve Onur Arı’dı. 3 ismin cezası sona erdi. Teknik Direktör Sezgin Coşkun Pazar günü oynanacak olan mücadelede bu isimlere forma vermesi bekleniyor. Ayrıca sakatlığı devam eden Mehmet Taşçı ve Hasan Alp

 
ESKİŞEHİRSPOR'DA HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

TFF 3. Lig’in 31’inci haftasında sahasında Yeni Mersin İdmanyurdu’nu ağırlayacak olan Eskişehirspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Yeni Teknik Direktörü Sezgin Coşkun önderliğinde çalışan ekipte moraller bir hayli bozuk. Art arda alınan mağlubiyetlerin yüzünden ligin sonuna demir atan Siyah Kırmızılı ekip taraftarı önünde puan mücadelesinden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

MERSİN REHAVET İSTEMİYOR

Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor’un konuğu olacak olan Yeni Mersin İdmanyurdu’nda tek düşünce galibiyet. Mersin ekibinde Sportif Direktör Vedat Çoban yaptığı açıklamada, “Karaköprü maçında alınan galibiyetle hedefe 1 adım daha yaklaştık. Ancak yarış daha bitmedi. Ligin bitmesine 4 maç var. Rehavetin cezasız kalınmayacağı bu süreçte işimize daha çok odaklanmalıyız. Önümüzde çok önemli bir Eskişehirspor maçı var. Gündemi tamamen bu maça çevirmeliyiz. Ayaklarımız yere sağlam basmalı ve tüm konsantrasyonumuzu bu maça vermeliyiz” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selahattin Ömür 27 Nisan 2023 11:57

Pazartesi günleri spor programınızı da izliyorum...

0 0 Cevap Yaz
Selahattin Ömür 27 Nisan 2023 11:55

Futbol şehri olan Eskişehirspor'un bu durumuna gerçekten çok üzülüyorum.Aynı süreçten bizde geçtik.Temennim bu sene ligde kalıp seneye hakettiğiniz yerde olmanızdır.Mersin'den selamlar

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi