Eskişehirspor maçında yönetime saldırı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçında yönetime saldırı!
A
a

Eskişehirspor ile Yeni Mersin İdmanyurdu ile oynanan karşılaşmaya hem saha dışı olayları damga vurdu. Özellikle tribünde yaşanan olaylar büyük tepki topladı.

Sütiş Eskişehir
Kümede kalma umutlarını son hafta kadar taşımayı hedefleyen Eskişehirspor, sahasında lider Yeni Mersin İdmanyurdu’nu ağırladı. Lidere gerekli dersi veren Es Es, Onur Arı’nın iki golüyle maçı kazanmayı başararak 4 hafta sonra 3 puana ulaştı.

Maç sabahı Eskişehir’e gelen Mersinli taraftarlar, Adalar Porsuk’ta yer alan köprüye Mersin İdmanyurdu pankartı açtı. Daha sonra sosyal medyadan bunu gören Es Es taraftarları ile Mersin taraftarı arasında şehir içinde arbedeler yaşandı. Eskişehirspor taraftarının cezalı olduğu karşılaşmada tribünlere sadece Mersinli taraftarlar alındı. Mersin taraftarı 90 dakikanın ilk düdüğünden itibaren Eskişehirspor’a küfürlü tezahüratlar yaptı.

POLİSLERİN ÜZERİNDEN ATLADILAR

Küfürlü tezahüratlara Eskişehirspor yönetimi tepki gösterdi. Maç sonunda Mersinli taraftarlar, güvenlik güçlerini ve demir bariyerleri aşarak basın tribününe atladı. Buradaki sandalyeleri protokole atan Mersinli taraftarlara güvenlik zafiyeti yaşandığı için müdahale bir hayli geç yapıldı. Çevik kuvvet daha sonra Mersin taraftarlarının arasına girerek müdahale etti.

GÜVENLİK ZAFİYETLERİ VARDI

Olay tribün dışından da devam etti. Mersinli taraftarlar stadyumda büyük bir maddi hasar oluşturdu. Kendilerine ayrılan yeri dahi dolduramayan taraftarın bu kadar olay çıkarması ve müdahalenin geç yapılması nedeniyle güvenlik güçleri ile Es Es yönetimi arasında tartışma yaşandı. Güvenlik zafiyetlerinin sona ermesiyle Mersinli taraftar stadyumdan çıkartıldı.

Eskişehirspor maçında yönetime saldırı! 1.05.2023
GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARALANDI

Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda Yeni Mersin İdmanyurdu taraftarların başlattığı olayda yaralananlar oldu. Bunlardan bir tanesi de görev yapan polis memuruydu. Dışarıdan atılan yabancı cisim bir  polis memuru kafasına isabet etti. Polis memuruna ambulans ekibi hemen müdahale etti.
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Atakan 1 Mayıs 2023 21:09

Bunlar lider ya federasyon şimdi bunları korursa şaşırmamakı

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi