Eskişehirspor koltuğunda oturan kime destek verdiysek...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor koltuğunda oturan kime destek verdiysek...
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, yazılı bir açıklama yaparak kulübün içinde bulunduğu durumu ve kongreye dair düşüncelerini paylaştı. Diri'nin açıklamasında borçların yapılandırılması ve şirketleşmenin önemi vurgulanırken, Ulaş Entok'a da önemli bir rol oynaması gerektiği çağrısında bulunuldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri 2 Haziran’da yapılacak olan kongre öncesi yazılı bir açıklama yaptı. Diri, “Bu camianın kurtuluşu borçlarından kurtulmadan mümkün değil. Entok, umarım nefsine yenik düşüp bu camianın başkanlığına değil emektarlığına talip olur. Zira kime destek olduysak zamanla koltuk ağır geldi rüzgara kapıldı” dedi. 

Borçlar ödenmeli

ETB Başkanı Diri yazılı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Mevcut ekonomik şartlarda bu takımın kurtulması imkansız. Kaldı ki bu ekonomik kriz ortamında kimse de çıkıp cebinden 200-300 milyon vermez. Bu camianın kurtuluşu borçlarından kurtulmadan mümkün değil. Bu kadar bölünmüş parçalanmış ayrılmış bir camianın tekrar ayağa kalkması konusunda umut yok... 

600 milyona yaklaşıyor

Böyle bir ortamda şampiyon olup 3. Lig'e çıkmak çözümden ziyade daha büyük sorunlarla cebelleşmek olacak. Kaldı ki 300 milyon diye bilinen borç kur farkları vs 430 milyon deniyor üzerine "uyuyan borçlar" diye bir şeyi yeni öğrendik 600 milyona yaklaşıyor. Kim ne yapsın şimdi.

Rüzgara kapıldılar

Ulaş Entok 20 yıldan fazladır dostum, çocukluk arkadaşım, tribün adamı. Bu hengamede yalnız bırakılıp yıpranması en çok bizleri üzer. Bu camia için mücadele eden herkes çok değerli ancak umarım o da nefsine yenik düşüp bu camianın başkanlığına değil emektarlığına talip olur. Zira kime destek olduysak zamanla koltuk ağır geldi rüzgara kapıldı…

Artık çok zor

Bu camianın şampiyonluktan önemli olarak borçlarından yapılandırılması ve şirketleşerek kurtulması gerekmektedir. Ligin başlamasına daha uzun bir süre var. Kaldı ki medyada çıkan belediyeler, vekiller ve odalar Eskişehirspor için bir arada haberlerinden sonra artık bu iş çok zor. Alacaklılar ‘artık belediyeler de el attı borcumuzu alırız’ diyerek daha çok baskı yapmaya başlayacak.” 
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Etem Sevik 30 Mayıs 2024 15:03

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, yazılı bir açıklama yaparak kulübün içinde bulunduğu durumu ve kongreye dair düşüncelerini paylaşmış. Hayırlı olsun dilerim. Eskişehirspor'un daha iyi yerlere gelmesini ve başarısını diliyorum.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi