Eskişehirspor için bir ihtimal daha var...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için bir ihtimal daha var...
A
a

TFF 3. Lig’de mücadele eden Eskişehirspor, ligin 33’üncü haftasında sahasında Elazığspor’u ağırladı. Şimşekler rakibine 6-3 mağlup olarak 58 yıllık kulüp tarihinde ilk kez amatör kümeye düştü. Es Es'te gözler artık TFF'den gelecek kararda.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un 3. Lig’de verdiği yaşam mücadelesi ne yazık ki kötü bitti. Sahasında ağırladığı Elazığspor’a rezil bir futbol sergileyen Kırmızı Şimşekler rakibine 6-3 mağlup olarak ligin bitimine 1 hafta kala küme düştü. Eskişehirspor, 58 yıllık kulüp tarihinde ilk kez amatör kümede mücadele edecek. Küme düşmenin üzüntüsüyle birçok taraftar maç sonunda gözyaşlarıyla stadyumdan ayrıldı. 

ESKİŞEHİRSPOR'UN MAZİSİNE YAKIŞMADI

Türkiye’de futbol ihtilali yapan Eskişehirspor’un başarılı dolu mazisinde ilk kez amatör kümeye düşme başarısızlığı eklendi. 1968 ile 1972 yılına kadar Es Es ligi ikinci tamamlarken, 1970-71 sezonunda Türkiye Kupası’nı, 1966, 1972 ve 1987 yılında Başbakanlık Kupası’nı, 1971 yılında ise Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanmıştı.
 

ESKİŞEHİRSPOR'UN TEK UMUDU TFF

Küme düşen Eskişehirspor’un için artık tek çıkış yolu Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek haberde… 6 Şubat’ta yaşanılan deprem felaketi nedeniyle depremden etkilenen birçok takım liglerden çekilmişti. Federasyonun bu sezona özel olarak 3. Lig’de küme düşmenin kaldırması ve bu ligi de 4-5 gruba çıkartıp bölgesel gruplar haline getireceği iddia ediliyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatan candır 17 Mayıs 2023 22:47

Takımın haline bak umutmus mahvettiniz onuruyla şerefiyle düştüğü yerden çıkar yeter ki adam gibi yönetici bulunsun

0 2 Cevap Yaz
Vedat 17 Mayıs 2023 18:53

Ne fark eder seneye düseriz

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi