Eskişehirspor'da yarın her şey değişecek: İşte yeni başkan...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yarın her şey değişecek: İşte yeni başkan...
A
a

Eskişehirspor'un merakla beklenen kongresi, 2 Haziran Pazar günü Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Saat 13.00'te başlayacak olan kongrede, Eskişehirspor'un yeni başkanı olarak Belediyelerin ortak adayının seçilmesi bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
2 Haziran Pazar günü Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde Eskişehirspor kongreye gidecek. Saat 13.00’de yapılacak olan kongrede Eskişehirspor’un yeni başkanı Belediyelerin ortak adayı Ulaş Entok olacak. 

Bu sefer çoğunluk aranmayacak

Eskişehirspor’da merakla beklenen kongre yarın yapılacak. 26 Mayıs Pazar günü Siyah Kırmızılı kulüpte olağan mali genel kurul ve olağanüstü seçimli genel kurul yapılması planlanmıştı. Ancak kongreye 26 kişi katılınca, kongre 2 Haziran’a ertelenmişti. Yarın saat 13.00’de Yunus Emre Kültür Merkezi’nde çoğunluk aranmadan kongre yapılacak. 

Önce borcu öğreneceğiz

Eskişehirspor’da öncelikle olağan mali genel kurul yapılacak. Saat 13.00’da olağan mali genel kurulda kulübün borcunu öğreneceğiz. Borcun 433 Milyon TL olduğu gelen haberler arasında. Ancak son günlerde ‘uyuyan borç’ kavramı dillerde dolanıyor. Bu konu ile ilgili de genel kurul üyelerinin bilgilendirilmesi bekleniyor.

Entok yeni başkan olacak

Eskişehirspor’un kurtuluşu 3 belediye başkanının organize ettiği kritik toplantıların ardından Ulaş Entok isminde karar kılınmıştı. Başkan olmaya hazırlanan Entok yönetimine alacağı isimler konusunda çalışmalarını tamamladı. Entok pazar günü listesini Divan Kurulu’na sunup Eskişehirspor’un yeni başkanı olacak.
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi