Başkan kafa tuttun karma yönetim istemedin 6 puan sildirdin halledin su işleri transfer tahtası aç demiyoruz adamları tut diyoruz..
taraftar derneği başkanı istedi bu yönetimi, afyon maçından sonra eski yönetime istifa istifa diye kanal kanal dolaştın..şimdi sesin çıkmıyor..bekliyoruz senden açıklama başımıza sen sardın bu belayı
geçen hafta kulüpten yapılan açıklamada alacaklar ödendi denmişti. ne oldu. sanırım bu başkan böylece bırakıp kaçacak gibi.
Durun acele etmeyin panik yapmayın başkan Osman Taş Almanya'da şansölye Angela Merkel ile çok olumlu görüşmeler yapmış. Sızan haberlere göre faizsiz 50 milyon euro kredi ile geliyormuş.
Acaba tramp da verirmi :)
Fişi çekilmek üzere
Polonya' ya koşa koşa giderler..
Yunusemre spor üzerinden senaryolar dönüyor ama hayırlısı.
ESSTORE u alarak önce camiada ismini duyuran, sonrada vakit kaybetmeden türlü vaadlerle zor durumdaki Eskişehirspor'a başkan adayı olan Osman Taş ve ekibi maalesef fos çıkmıştır. Eskişehirspor gibi buyuk bir camiaya başkan oluyorsanız an itabiyle icraat yapmanız lazım,-6 puan cezası ile başlayan olumsuzluklar silsilesi, futbolcuların alacaklarına istinaden yapılması gereken ödemelerin yapılmaması ile ayyuka çıkmıştır. Kimse kimseyi kandırmasın bu yönetim daha fazla geç kalınmadan derhal istifa etmeli ve Sinan Özeçoğlu liderliğinde bir yönetim acilen göreve gelmelidir.Yalan doloanla bu iş yürümez, milletin taraftarlığını sorgulayan bir kaç densiz yönetim yanlısının şakşakçılığı ile devam edilirse bir kaç gün içinde fderasyon tarafından küme düşürüleceğiz.
Aynen katiliyorum yine diyorum osman tas boş cok daha kötü günlere getirecek kulubü cünkü adam da para yok yabanci oyuncular ödeme bekliyor güral ödeme bekliyor hep yarin yarin bos laf bencede bir an önce istifa etmeleri lazim hamburgdan saygilar.
elin kolu bağlı adamlara muhtaçsın transfer yasağı var. böyle külüplerde paran kalmıyor. köşeye sıkıştırmış seni topçu
Şaşırmadık klasik model her sene aynı senaryo.
Sivrihisar tarihe sahip çıkıyor
Kerem Akyıl
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Tarkan Demir
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy