Eskişehirspor'da sadece 2 isim kaldı: 5 futbolcu da ayrıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sadece 2 isim kaldı: 5 futbolcu da ayrıldı!
A
a

Eskişehirspor’da dün itibariyle 5 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Siyah Kırmızılı kulüp 2 Haziran’da yeni seçeceği yönetimin ardından kadro planlanması yapacak. 

Sütiş Eskişehir
Siyah Kırmızılı kulüpte bir yandan kongre heyecanı yaşanırken bir diğer yandan da kadro planlanması merakla bekleniyor. Ortak aday olarak belirlenen Ulaş Entok 2 Haziran Pazar günü kulübün yeni başkanı olmaya hazırlanıyor. Entok ve yönetimi ilk iş olarak gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak isteyecek. Siyah Kırmızılı takımda dün itibariyle 5 futbolcunun sözleşmesin erdi. 

Sadece 2 isim kaldı

Eskişehirspor’da Serdar Sudun, Kayacan Erdoğan, Barış Memiş, Furgan Polat, İlker Sayan, Hasan Alp Altınoluk ve Arda Okumuş gibi isimler profesyonel sözleşmeyle kulübe bağlıydı. Bu isimler arasında 5 futbolcunun sözleşmesi 30 Mayıs 2024 tarihinde sona erdi. Serdar Sudun, Kayacan Erdoğan, Barış Memiş, Furgan Polat ve Erbaaspor’da kiralık olarak forma giyen İlker Sayan 30 Mayıs’ta boşa çıktı. Kulübün sözleşmesi devam eden 2 futbolcusu ise Hasan Alp Altınoluk ve Arda Okumuş.
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi