Eskişehirspor'da isimler belli oluyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da isimler belli oluyor!
A
a

Eskişehirspor'un yeni yönetimi, teknik direktörlük arayışlarında titiz davranıyor. Kulüp Başkanı Ulaş Entok, ESGROUP Spor Servisi'ne yaptığı açıklamada, "Acelemiz yok. En doğru kararı vermek istiyoruz. Teknik direktörün gelmesi bayramdan sonraya da kalabilir" dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok teknik direktörlük konusunda Esgroup spor servisine konuştu. Entok, “Acelemiz yok. En doğru kararı vermek istiyoruz. Teknik direktörün gelmesi bayramdan sonraya da kalabilir” dedi.

İş uzayabilir

Eskişehirspor’un yeni yönetimi teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Bu konu hakkında Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok, ESGROUP Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu. Entok, “Teknik direktörlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Acelemiz yok. En doğru kararı vermek istiyoruz. Teknik direktörün gelmesi bayramdan sonraya da kalabilir” dedi.

Tek adamla çalışmak istiyoruz

Beklentilerin farkında olduğunu söyleyen Entok, “Yönetim kurulumuz olarak en doğru planlamayı yapmaya çalışıyoruz. Hoca konusu çok önemli. Bir hoca ile sezonu çıkarmak istiyoruz. Elbette maliyet de önemli. Şu an en önemli konumuz teknik direktör konusu” 
Tüm yönetim kurulu olarak salı (bugün) bir değerlendirme toplantısı yapacağız” dedi. 

Esstore çalışması yapılıyor

Siyah-Kırmızılı taraftarların en çok merak ettiği konulardan biri de Esstore konusu. Lisanslı ürünlere kolayca ulaşmak isteyen taraftar, şehrin farklı noktalarına storeların açılmasını istiyor. Konu ile ilgili konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, “Esstore ile ilgili düşünceler, projeler var. Yönetilebilir, kazanç sağlayacak bir planlama yapılabilir. Yerel yönetimlerle ve şehrin mülk amirleriyle bir görüşme yapacağız. Birkaç nokta belirlenip mobil storelar konulabilir. Bu konuda fikirlere açığız” dedi.

İsimler belirleniyor

Eskişehirspor’da bir yandan teknik direktör arayışları devam ederken bir diğer yandan da Futbol Şube Sorumlusu Safa Üstünbaş ve Berkay Çifter oyuncu havuzu oluşturmaya çalışıyor. Belirledikleri isimlerle görüşmeler yapan ikili yaptıkları bu çalışmayı takımın başına geçecek teknik direktöre sunacaklar. Bu havuzda yer alacak isimler yeni gelecek teknik direktörün oyun sistemine uygun olursa transfer için düğmeye basılacak.  

 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi