Eskişehirspor'da Emre Güral gelişmesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Emre Güral gelişmesi!
A
a

Eskişehirspor yönetimi geçtiğimiz sezon kadroda olan futbolcularla yola devam etmeye çalışıyor. Bu kapsamda şehri terk eden Emre Güral ile de tekrar anlaşma sağlandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

31 Temmuz akşamı yaşanan kriz sonrası Eskişehir’den ayrılan Emre Güral, tekrar Eskişehir’e geldi. Polonya kampına katılmayan Afyon kampının ise son günlerinde takıma dahil olan deneyimli golcü, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle Eskişehir’den ayrılmıştı. Mevcut yönetim, Emre’ye ödeme yapılacağının sözünü vererek golcü futbolcuyu tekrar takıma dahil etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ibrahim 8 Ağustos 2019 00:30

bu takımı, bu kafadaki topcular mı kurtaracak emre, sissoko, marko lütfen top oynayacak, oara olmassa oynamam diyecek, takıma bunları al diyecek, bazen küsüp gidecek, aman ne olur gel gol at denecek, parayı uzatınca saklandıgı yerden çıkacak. offf yoruldum yaa. 2. erkan zengin vakası mı yaşıyacagız. sahaya çıkınca ıslıklayın. kampa katılmamak, disiplinsiz hareket etmekten ceza kesin. deppolup gitsinler. gençler bize yeter... .

0 0 Cevap Yaz
şevki 7 Ağustos 2019 14:53

Fuat hoca sahamızda yapacağımız ilk maçta hazır olmayan Emre yi oynatacak tıpkı geçen sezon yaptığı yanlışları tekrarlayacak .geçen sezon sahamızda oynadığımız her maçta forma şansı verdi sırf bu oyuncunun yıldızı parlasın süper lige transfer olsun diye ama hiç bir kulüp Emre yi transfer etmedi.

3 4 Cevap Yaz
serhat 7 Ağustos 2019 11:18

Mehmet Özcan gibi satabileceğimiz delikanlıları harcamayalım. Bu seneyi ayakta tutan onun transferi olacak.

4 6 Cevap Yaz
Selim 7 Ağustos 2019 09:43

Kamplara katılmama para cezasını hemen kesin.

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi