Eskişehir’de değişim zamanı

Eskişehirspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor’la 1 – 1 berabere kalarak şampiyonluk hedefinden iyice uzaklaştı. Bunun üzerine Erkan Koca yönetimi 24 Nisan tarihinde kongreye gitme kararı verdi.

9 Nisan 2024 08:51
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor’la 1 – 1 berabere kalarak şampiyonluk hedefinden iyice uzaklaştı. Bunun üzerine Erkan Koca yönetimi 24 Nisan tarihinde kongreye gitme kararı verdi.
BAL liginde bile şampiyon olmamamız çok üzücü. Takıma Eskişehir’in işadamları destek vermiyor. Politikacılar ise Eskişehirspor’u seçimlerden seçime hatırlıyor. Elbette Eskişehirspor’un da kabahatleri var. Yıllarca Eskişehirspor’a destek verenler, verdikleri desteğin havaya uçtuğunu görmüşler. Dolayısıyla da Eskişehirspor’a yanaşmak istemiyorlar.
Peki şimdi ne olacak?
Tıpkı Erkan Koca gibi Eskişehirspor’un son zamanlardaki başkan ve yöneticileri tribünlerden yetişmişler. Zaten şu anda Eskişehirspor’u ayakta tutan tek şey taraftarı. Eskişehirspor’un taraftarının dışında bir gücü yok.
Son zamanlarda taraftarın da kendi içinde bölünmeye başladığını hissediyorum. Çünkü kulüp son zamanlarda çok fazla politize oldu. Daha açık konuşalım; sanki AK Parti’nin arka bahçesiymiş gibi algılandı. Aynı yöneticiler haklı olarak belediyelere sitem ederken, iktidar partisine hiç laf etmediler. Halbuki bize destek vermeyenler arasında hükûmet de var. Eskişehir’de ETİ Maden İşletmeleri var, TÜROSAŞ var TEİ var. Bu kurumlar için Eskişehirspor’a sponsor olmak hiç zor değil. Demek ki Eskişehirli AK Partililerin geçtim bu büyük kurumları, Tren garının arkasındaki otoparka bile sözleri geçmiyor.
Elbette genelleme yapmayalım. Mesela Zihni Çalışkan’ın takıma önemli katkılarda bulunduğunu biliyoruz.
Lafı uzatmayalım; eğer amacımız üzüm yemek, yani Eskişehirspor’a destek bulmaksa, belediyeler kadar hükumeti de sıkıştırmamız gerekmez miydi?
Şimdi yeni bir yönetim belirlenecek. Umarım işadamı ağırlıklı bir yönetim oluştururuz. Çünkü taraftarın ekonomik gücü belli.
Bir dönem Eskişehirspor’a destek veren Kazım Kurt’u yeniden sahalarda görmek istiyoruz. Yine AK Parti’nin Büyükşehir adayı Nebi Hatipoğlu’nun da verdiği sözlerin en azından bir kısmını tutmasını bekliyoruz.
CHP’li, AK Partili veya İYİ Partili ayrımı yapılmaksızın yeni bir yönetim oluşturmalıyız. İşte o zaman taraftar bölünmez.
Gelelim Erkan Koca yönetimine…
Sayın Koca ve arkadaşları çok zor bir dönemde kulübe sahip çıktılar. Eğer Eskişehirspor kapanmıyorsa bu tip cengaverler sayesindedir. Başarısız oldukları ortada. Ancak başarısız olmaları, kötü niyetli olduklarını göstermez.
Kendilerine Eskişehirspor’a verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Şimdi Eskişehir’de değişim zamanı…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
262626 9 Nisan 2024 22:18

Pancarcı ile TIRcı nerede. Takımın bu hale gelmesine onlar sebep oldu onlar destek olsunlar.

0 1 Cevap Yaz
Eko 9 Nisan 2024 12:06

İyi ve güzel yazmışsın üyesi buiundugu iyi partiden hiç söz etmemişsin iyi partinin iş insanları yokmu örneğin m. aydin ve diğer adaylardan hiç es es için bir proje ve destek geldimi biraz da çuvaldızı kendine batır

0 1 Cevap Yaz
Sıddık 9 Nisan 2024 10:10

Yönetime ne teşekkürü, takım onların beceriksizliği yüzünden bu durumda değil mi, tribün lideri denen Berber zatı baş köşede tutarsan, lüzumlu lüzumsuz onlarca futbolcuyu takıma doldurursan sonuç bu.....

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi