Eskişehirspor'da camiayı heyecanlandıran açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da camiayı heyecanlandıran açıklama!
A
a

Eskişehirspor'da başkan adaylığı için öne çıkan Ulaş Entok, ES TV'ye yaptığı açıklamada adaylığını resmen duyurdu. Entok, bu görevi kabul etmenin kendisi için bir onur olduğunu ve ilk hedefinin Eskişehirspor'u Süper Lig'e çıkarmak olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için yapılan kritik toplantı sonrası başkan adaylığı için öne karar kılınan Ulaş Entok, ilk kez ES TV’ye konuştu. 90+3 programına telefonla bağlanan Entok, “Bu kadar insan bir araya gelmişken, yıllardır özlenen tablo oluşmuşken ben bu görevi kabul edemem diyemezdim. İlk hedefimiz takımı bir üst lige çıkarmak olacak” dedi. 

Kabul edemem diyemezdim

ES TV’ye konuşan Entok, “Uzun yıllar sağlanmayan bir birlikteliğin sonucunda, belediye başkanlarımızın, vekillerimizin, valimizin, şehrin tüm önde gelenlerinin teveccühüyle böyle bir göreve layık görüldüm. Bana ‘Bu görevi alır mısın?’ diye soruldu. Bu kadar insan bir araya gelmişken, yıllardır özlenen tablo oluşmuşken ben ‘Bu görevi kabul edemem’ diyemezdim. Görevi reddetmek şımarıklık olurdu diye düşünüyordum. Bugün de böyle bir teveccüh oluştu. İnşallah tüm camiamız adına hayırlısı olur” dedi.

Herkesle istişare edeceğiz

Liste hazırlıklarına başladınız mı? Sorusu üzerine Entok, “Bunu söylemek için çok erken ama benim kendi çalışma ekibim var, Eskişehirspor’da uzun yıllar çalıştığımız arkadaşlarımız var. Tabiki önce onlarla bir istişare edeceğim. Ondan sonra geniş katılımlı bir yönetim kurmak adına çalışmalara başlayacağız” ifadelerini kullandı.

İlk hedef üst lige çıkmak

Entok, “Bu yalnızca Ulaş Entok ve yönetiminin yapabileceği bir iş olmadığını yıllardır tecrübe ettik. Çok acı tecrübeler yaşadık. Bu sene çok yaklaştık başaramadık. Bizlerin tek başına yapacağı işler değil bunlar. Şehrin tüm birleşenlerinin bir araya gelmeleri sonrası, bu sacayağını oluşturmaları çok kıymetli. Bu kıymetin farkına varıp herkesin bu işe sahip çıkmasını umut ediyorum. İlk hedef olarak üst lige çıkmayı, kulübün önünün açılmasını umut ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Eses .sevdalisi 22 Mayıs 2024 17:34

Ulaş bey hedefin ilk önce 4 lige çıkmak.olsun yani profesyonel lige diğerleri a.s. olunca borçlar odendikce..3 lige..2lige.1 lige çıkarız yavaş,yavaş alt yapıya sahip çıkarak..etraftaki kan emiciler temizleyerek kulübü menajerler yemlik etmeden .bekliyoruz..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi