Eskişehirspor'da büyük hayal kırıklığı! Şampiyonluk beklerken...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da büyük hayal kırıklığı! Şampiyonluk beklerken...
A
a

7 sezon sonra transfer yasağını ortadan kaldıran Eskişehirspor kadrosuna 20 futbolcuyu dahil etmişti. Maddi imkansızlıklar nedeniyle yapılan 20 transferlerden istediği verimi alamadı. Camia bu sezon kümede kalıp önümüzdeki sezon bu kadroyla şampiyonluk hayal ediyordu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
TFF 3. Lig’e altyapıdan yetişen oyuncularıyla başlayan Eskişehirspor, gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşatmıştı. Başkan Erkan Koca’nın göreve gelmesinin ardından Siyah Kırmızılı ekipte transfer harekatı başlatıldı. Şimşekler, yıllardır kulübün kabusu haline gelen Trabzonspor dosyasını kapattıktan sonra tam 20 futbolcuyu kadrosuna kattı. Yapılan transferlerin ardından camia oldukça umutlanmıştı.

BONSERVİS ÖDENMEDİ

Yönetim, maddi imkansızlıklar nedeniyle transferde düşük bütçeyle çalışmak zorunda kaldı. Şimşekler yaptığı 20 transferde bonservis bedeli olmayan futbolculara yöneldi. Yönetim her defasında transferlerin çok iyi olduğunu hatta bu sezon kümede kalıp önümüzdeki sezon bu kadroyla şampiyonluğa oynayacaklarını açıklamıştı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.

Eskişehirspor'da büyük hayal kırıklığı! Şampiyonluk beklerken... 18.04.2023

ESKİŞEHİRSPOR'UN TRANSFER KOMİTESİ SINIFTA KALDI

Yapılan 20 transfer boş çıktı. 1-2 futbolcu haricinde diğer yeni transferlerin Eskişehirspor kalibresinde olmadığı gözle görüldü. Transfer komitesinde yer alan kişilerin kısa sürede böyle beceriksiz futbolcuları kadroya dahil etmeleri camianın tepkisine neden oldu. Takımı Bölgesel Amatör Lig’e düşüren bu kadronun maliyetleri ise şimdiden kulübü düşündürmeye başladı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cevat camcı 19 Nisan 2023 17:34

ARTIK DÜTÜ BU TAKIM GÖNDERİN GİTSİN

0 2 Cevap Yaz
Adını sen koy 19 Nisan 2023 11:45

Yılların Hasan Ağası Hasan mı olsun diye bir replik var ya Türk sinemasında o bizim içinde geçerli yılların Eskişehirspor’u Eskişehir oldu…

0 0 Cevap Yaz
DikDurus 19 Nisan 2023 09:16

Sana söz yine baharlar gelecek esesim şimşek olup eseceksin.

0 1 Cevap Yaz
Sait 18 Nisan 2023 17:00

Şampiyonluk mu?bunlardan bir cacık olmaz..

0 1 Cevap Yaz
DikDurus 18 Nisan 2023 13:31

Topcu olsa bedava olmaz bonservis topçu olsa duruşlarindan belli olur başkan da abileri gibi kandirildik demesin sonra 🙂

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi