Eskişehirspor'da borçlar için kritik plan

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da borçlar için kritik plan
A
a

TFF 3. Lig’den küme düşerek ilk kez tarihinde amatör kümede mücadele edecek olan Eskişehirspor’da yönetim kurulu ve muhasebe departmanı borçların yapılanması için harekete geçti. Özellikle kulübün vergi ve SGK borçlarının yapılanması için yeniden görüşmelere başlandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da 300 milyon civarı borç var
Eskişehirspor 2022-2023 sezonunda gösterdiği başarısız performans yüzünden amatör kümeye düşerken kulübün büyük bir borç yükü de bulunuyor. Her ne kadar camia 15 Haziran Perşembe günü yapılacak olan olağan mali genel kurulda borcu öğrenecek olsa da geçtiğimiz hafta bir internet sitesine açıklamada bulunan Başkan Erkan Koca borcun 300 milyon civarında olduğunu belirtmişti.
 
Şahin girişime başladı
Eskişehirspor Kulübü bir yandan delegelere sunacağı borç kitapçığını hazırlarken bir diğer yandan da borçları yapılandırmaya çalışıyor. Özellikle Kulüp Muhasebe Müdürü Gökay Şahin’in vergi ve SGK borçları ile ilgili resmi kurumlarla iletişime geçtiği öğrenildi. Eğer yapılan başvurularda başarı sağlanırsa Eskişehirspor’un borcunda 16-17 milyon liralık bir azalmanın oluşabileceği öğrenildi.


 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es 1 Haziran 2023 22:58

300 milyon da nedir tl mi? euro mu? dolar mı? Bu nasıl bir haberciliktir

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi