Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da 2 futbolcu TFF'ye şikayet etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 2 futbolcu TFF'ye şikayet etti!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve yönetimi uzun süren sessizliğini bozdu. Koca yaklaşık 1 saat süren basın toplantısında federasyonunun küme düşme hakkında vereceği karara göre planlarının hazır olduğunu söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor camiasının merakla beklediği basın toplantısı gerçekleşti. Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca basın mensuplarının karşısına çıkarak bazı açıklamalarda bulundu. İlk olarak kalıcı gelirler oluşturmak istediklerini belirten Koca, “Eskişehirspor’un sistemini değiştirmek istiyoruz. Başarısız bir sistem oluşmuş. Bunun için ilk önce kulübün kalıcı gelirlerini oluşturmayı hedefliyoruz. Bir altyapı tesisleri yapılıyor. Halı sahamızın kiralanması için sürekli teklifler alıyoruz. Ama biz bunu istemiyoruz. Kulübün 10 yıllık gelirini kiralamak istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Eskieşhirspor'da 2 futbolcu TTF'ye şikayet etti

ESKİŞEHİRSPOR'DA 2 OYUNCU TFF’YE BAŞVURDU

Takımda şu ana kadar 2 futbolcunun TFF’ye başvurduğunu söyleyen Koca, “30 gün süremiz var. Eğer ödenme yapılmazsa bu iki futbolcu boşa çıkacak. Diğer kalan arkadaşlarla görüşmeler yaptık. Onlarda TFF’nin vereceği kararı bekliyor. Eğer BAL’a düşersek amatör transfer yapabileceğiz. Anadolu Üniversitesi Başkanı Galip Özsarı ile görüşmelerim oldu. Onların elinde büyük bir oyuncu havuzu var. Onlar da bize destek olacaklar. Biz federasyonun kararına göre planlarımızı hazırladık” dedi.

 
ESKİŞEHİRSPOR'DA 15 HAZİRAN’DA TÜZÜK DEĞİŞECEK

15 Haziran’da yapılacak genel kurulda kulübün tüzüğünün değişeceğini söyleyen Kulüp Avukatı Yusuf Ünal, “Bilindiği üzere 1 yıl içerisinde kulüpler, dernek statüsünden çıkması gerekiyor. Böyle bir kanun geldi. 15 Haziran’da tüzük değişikliği yapacağız. Artık dernek statüsünden çıkıp Eskişehirspor Spor Kulübü olacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı bu tüzük için tüm kulüplere taslak tüzük hazırladı. Biz de bu taslak üzerinden faydalanacağız. Bu tüzüğümüzü de ilan edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nikola 6 Haziran 2023 11:40

Anadolum Üniversitesi takımı bize yardımcı olacakmış. Ne günlere kaldık...

0 8 Cevap Yaz
pompeo 6 Haziran 2023 10:23

ulan bizim neden futbolcu havuzumuz yok ? ... amatör sizsiniz oolum .. siz ... capsizlar ..

0 6 Cevap Yaz
pompeo 6 Haziran 2023 10:19

20 cöp transfer yap ... sonra da cocuklarin parasini ödeme ... ne ayaksiniz oolum siz ? ...

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi