Eskişehirspor camiasına umut veren açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor camiasına umut veren açıklama
A
a

Eskişehirspor tarihinde ilk defa amatör lige düşerken Türkiye'de yaşanan deprem faciasının ardından liglerde küme düşmenin kaldırılması hakkındaki tartışma da tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da görüşmeler yapan Erkan koca umut dağıttı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, geride bıraktığımız cuma günü İstanbul’a yolculuk yapmıştı. Koca burada hem küme düşmenin kaldırılması yönünde hem de sponsorluk anlamında görüşmeler yaptı. Her iki görüşmenin de pozitif olduğu gelen haberler arasında. 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği’nde genel kanı küme düşmenin kaldırılması yönünde. Yapılan fikir alışverişlerinin ardından Başkan Koca sponsorluk konusunda da birtoplantı yaptı. Kaynak arayışlarını sürdüren Koca’nın yaptığı sponsorluk görüşmelerinin de olumlu geçtiği gelen haberler arasında.

ES ES’TE ÖNCELİK TEKNİK ADAM

Es Es yönetimi önümüzdeki sezonun yol haritasını planlamaya çalışıyor. Eskişehirspor yönetimi, küme düşmenin kaldırılıp kaldırılmaması kararı sonrası somut gelişmelere imza atacak. Yönetimin ilk önceliklerden biri teknik direktör olacak. Özellikle bu sezon teknik direktör konusunda hem maddi olarak hem de saha içi sonuçları olarak zarar gören kulüp, bu tercihini hatasız yapmak istiyor. Yönetimin teknik direktör konusunda hata yapma lüksü kalmadı. Es Es yönetimi TFF’nin vereceği karar sonrası bu konuya ciddi şekilde yoğunlaşacak.

Eskişehirspor camiasına umut veren açıklama 5.06.2023

MEVCUT KADRO KORUNMAYA ÇALIŞILIYOR

2022-23 sezonunda işleri planladığı gibi gitmeyen ve 3. Lig’den amatöre düşen Şimşekler’de yönetim mevcut kadroyu elde tutmak istiyor. Yöneticiler futbolcularla gerek yüz yüze gerekse telefonla görüşerek bir sonraki sezonun planlamasını yapıyor. Futbolcularda tıpkı yöneticiler gibi Türkiye Futbol Federasyonu’nun küme düşme konusunda vereceği karara odaklandı. Takım düşse de kalabileceğini söyleyen futbolcu sayısının yüksek olduğu ifade edildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi