Eskişehirspor bu pazar matematiksel olarak düşebilir

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bu pazar matematiksel olarak düşebilir
A
a

Eskişehirspor mücadele ettiği TFF 3. Lig’de kümede kalma savaşında kafa olarak havlu atmış durumda. Ligdeki son 4 maçında puan dahi alamayan Es Es, Pazar günü Yeni Mersin’e kaybeder rakipleri de puan kazanırsa matematiksel olarak ligden düşebilir.

Sütiş Eskişehir
3. Lig’de büyük bir hayal kırıklığı yaşatan ve ligde 23 puanla son sırada yer alan Eskişehirspor son 4 maçta bırakın puan toplamayı, gol dahi atamadı. Ligde kalma savaşında havlu atmış gibi görünen Eskişehirspor’un ligde artık 4 maçı kaldı. Matematiksel olarak henüz ligde kalma şansı olan Siyah Kırmızılı ekip aldığı sonuçlar ve gösterdiği performansla kimseye umut vermiyor.
 

ESKİŞEHİRSPOR 12 PUAN TOPLAMALI

TFF 3. Lig’de bu hafta sonu oynanacak maçlarla Siyah Kırmızılı kulübün amatör kümeye düşmesi matematiksel olarak da netleşebilri. 23 puanı bulunan Es Es, lig lideri Yeni Mersin’e kaybederse gözler rakiplerin maçlarına çevrilecek. Edirnespor, 1922 Konyaspor ve Hacettepe kazanır, Kelkit kaybetmezse ne yazık ki 58 yıllık köklü bir tarihe sahip Eskişehirspor’un, ligin bitimine 4 maç kala küme düşmesi kesinlik kazanacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli Bilal 29 Nisan 2023 06:28

Zaten düştük ne hesabı yapıyorsunuz

0 0 Cevap Yaz
Islamcera 28 Nisan 2023 11:48

Seneye bal liginde oynariz

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi