Eskişehirspor Başkanı: Önümüzdeki dönem için yol kat etmiştik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı: Önümüzdeki dönem için yol kat etmiştik
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca yazılı bir açıklama yaptı. Koca, “Önümüzdeki dönem devam etmemiz durumunda her kesim tarafından kabul görecek isimler ile güçlü bir yönetim oluşturarak önümüzdeki sezon yeniden şampiyonluğa oynayacak güçlü bir takımın bütçesi konusunda da ciddi mesafe kat edilmiştir” dedi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Senelerdir açılamayan transfer tahtasını açıp yine yıllardır sportif başarının önündeki en büyük engel olan Trabzonspor dosyasını kapatarak mücadelemize başladık. Eskişehirspor’umuzun kalıcı gelirler kazanması ve yaklaşık 400 sporcu evladımızın çalışmalarını sürdürdüğü mevcut tesis binalarımızın  yetersizliğinin giderilmesi adına çalıştık ve tesislerimize Spor Bakanımız ve Spor Toto’nun destekleriyle ülkemiz standartlarının üstünde bir tesis binası ve 2 adet halı saha kazandırdık.Bununla beraber A takım ve elit gruplarda mücadele gösteren altyapı sporcularımızın hazırlık,iaşe,konaklama ve maçlara sorunsuz çıkabilmeleri için tüm finansal gereklilikleri yerine getirdik. Sezon planlaması dahilinde transfer ettiğimiz ve statü gereği sezonun son maçı itibari ile lisans süresi dolan tüm futbolcularımızın tamamına yakınının ödemelerini ve söz vermiş olduğumuz prim ödemelerinin tamamını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Şampiyonluğu 3 puan farkla kaçırdığımız bu sezon sonu tüm camiamız gibi bizleri de fazlasıyla üzmüştür.

Güçlü bir yönetim oluştu

Sezonun son maçı itibari ile öncesinde kongre kararı almış olmamıza rağmen her zaman her şeyin üzerinde tuttuğumuz bu şehrin Eskişehirspor’lu çocukları olmanın bilinci ve BAL’da edindiğimiz tecrübe ile ilk olarak geçtiğimiz sezonda takımımızda oynayan ve teknik heyet tarafından bir sonraki sezon için takımda tutulması yönünde rapor verilen futbolcularla görüşmeler sağladık. Bununla beraber önümüzdeki dönem devam etmemiz durumunda her kesim tarafından kabul görecek isimler ile güçlü bir yönetim oluşturarak önümüzdeki sezon yeniden şampiyonluğa oynayacak güçlü bir takımın bütçesi konusunda da ciddi mesafe kat edilmiştir. 

Bütçe oluşturan yönetime destek veririz

Ancak 27 Nisan 2024 tarihinde mevcut belediye Başkanlarımızın çağrısıyla bir araya geldiğimiz toplantı ve sonrasında Belediyelerimizin desteğiyle oluşturulacak yeni bir yönetim planlaması net olarak açıklanmamakla beraber yerel basın organlarında ve sosyal medyada sıkça dillendirilmektedir. Ben yönetim kurulumda sorumluluk alan tüm yol arkadaşlarım adına şunu söyleyebilirim ki;  “Önümüzdeki sezon şampiyonluk bütçesini oluşturabilmiş ve Eskişehirspor’u her anlamda başarıya ulaştıracağına inandığımız güçlü bir yönetime destek olacağımızın bilinmesini isteriz.”
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Sıddık Akay 20 Mayıs 2024 19:10

Özetle, bırakmam diyor, taraftar sizi istemiyor....

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi