Eskişehirspor'a yakışır bir tesis geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a yakışır bir tesis geliyor!
A
a

Eskişehirspor’a kazandırılacak olan altyapı tesislerinde hummalı çalışmalar devam ediyor. Tesislerin kaba inşaatı bitme noktasına gelirken, Başkan Erkan Koca ve yönetim kurulu basın mensuplarına tesisler hakkında son bilgiyi verdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’a kazandırılacak olan altyapı tesislerinde hummalı çalışmalar devam ediyor. Tesislerin kaba inşaatı bitme noktasına gelirken, Başkan Erkan Koca ve yönetim kurulu basın mensuplarına tesisler hakkında son bilgiyi verdi. 8 Haziran’da eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Eskişehirspor’u ziyaret etmiş ve burada tesis müjdesi vermişti. Burada yeni yıldızların yetişmesi için mevcut altyapıyı güçlendirme amacıyla hem sporcuların eğitim alacağı hem kamp yapacağı ve yapılacak halı sahalarla kulübe sabit gelir getirecek olan altyapı tesislerinde hummalı bir çalışma yapılıyor.

İNŞAAT BİTME NOKTASINA GELDİ

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu geçtiğimiz gün yaptıkları basın toplantısının ardından yapımı devam eden altyapı tesisleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Kaba inşaatın bitme noktasına geldiğini belirten Başkan Koca, Eskişehirspor’a yakışır bir tesisin yapıldığını söyledi.

Eskişehirspor'a yakışır bir tesis geliyor 7.06.2023

ESKİŞEHİRSPOR'DA ALTYAPIDA SİSTEM DE DEĞİŞECEK

Müteahhit Ali İhsan Alkaş ile birlikte basın mensuplarına tesisleri gezdiren Koca hummalı bir çalışmasının devam ettiğini söyledi. Çok modern bir tesislerin yükseldiğinin altını çizen Koca, “Burada çok önemli işler yapacağız. Altyapıyı yeniden ayağa kaldıracağız. Dediğimiz gibi Eskişehirspor’da sistemin değişmesi lazım. Sistemi altyapın değiştireceğiz” dedi.

HALI SAHALARI KİRALAMAYACAĞIZ

“Artık yaz okulu, altyapı eğitimlerini kendi bünyemizde yapacağız” diyen Koca, “Tesislerimiz günümüz koşullarına göre yapılıyor. Ayrıca iki tane de halı saha yapılıyor. Bu halı sahaları Eskişehirspor işletecek ve sabit geliri olacak. 10 yıllığına bu halı sahaları kiralamak isteyenler var ama biz kabul etmedik. Geçmiş zamanlarda Es Es’in sahip olduğu şeyler günü kurtarmak için kiralanmış ama kulüp hep zarar görmüştü. Biz bunu değiştirmek istiyoruz” dedi.

Eskişehirspor'a yakışır bir tesis geliyor 7.06.2023
KASIM’DA BİTECEK

5 ay sonunda yeni modern tesislerin teslim alınacağını aktaran Başkan Koca, “Kasım 2023 tarihinde teslim alacağız. Yani bu da 5 aya tekabül ediyor.  Tesislerimiz 30 yatak odası, havuzu, fitnees salonu, toplantısı salonu gibi bir çok şeyi içerinde barındıracak. Bu modern  tesisimizde 400’den fazla gencimiz  faydalanabilecek. Her yaştaki genç kardeşimiz sosyal olanaklarından faydalanabilecek.  Eskişehirspor’un geleceği bu altyapıdan çıkacak” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi