Eskişehirspor'a destek olmak için bu festivali kaçırmayın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a destek olmak için bu festivali kaçırmayın!
A
a

Eskişehir’de Yöresel Ürünler Festivali başladı. Odunpazarı Belediyesi yanında bulunan otopark alanında açılan lezzet festivali Eskişehirspor yararına düzenleniyor. Festival, 7-15 Haziran tarihleri arası Eskişehirlileri bekliyor. Festivalden elde edilecek gelir ise Eskişehirspor'a maddi destek sağlayacak. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de Fuarfest Organizasyon tarafından Odunpazarı Belediyesi yanı otopark alanında 81 ilden gelen yöresel ürünler festivali düzenleniyor. 7-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek lezzet festivali başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen doğal ürünler tezgahlarda yerini alırken, Eskişehirliler festivale ilk günde ilgi gösterdi. Erzurum yöresine ait cağ kebabı ilgi odağı olurken, Hatay’ın künefesi, Karadeniz yöresinden peynir çeşitleri, Doğu ve Güneydoğu bölgesinden doğal bal gibi birçok ürün Yöresel Ürün Fuarında Eskişehirlileri bekliyor. Öte yandan festivalden elde edilecek gelir ise Eskişehirspor yararına kullanılacak. 

DOĞADAN SOFRAYA

Festival Organizatörü Murat Öksüz bir hafta boyunca hizmet verecek festivale tüm Eskişehirlileri davet etti. Öksüz, “Özellikle Eskişehirspor’a teşekkür ederiz. Kendilerine de bu festival bir can suyu oldu. Erzurum’un cağ kebabı, Hatay’ın yöresel ürünleri, Trabzon’un tereyağı, Erzurum’un küflü peynirleri, Afyon’un sucuğu, Balıkesir’in karadutu gibi bütün ürünleri buradan temin edebilirsiniz. Bu ürünleri diğer ürünlerden ayıran özellik doğadan gelmesidir. Özellikle insanların kargoyla istedikleri ürünleri biz bugün ayaklarına getirdik. Eskişehir halkına da ilk günde gösterdiği ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. 7-15 Haziran tarihlerinde buradayız. Kendilerini yöresel ürünler festivalimize mutlaka bekliyoruz” dedi.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi