Eskişehirspor 26 haftada neler yaptı, hangi oyuncu kaç gol attı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor 26 haftada neler yaptı, hangi oyuncu kaç gol attı?
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'deki ilk sezonunda iddialı başlangıcın ardından istediği sonuca ulaşamadı. 26 haftalık lig serüveninde 3 maçı hükmen kazanan Kırmızı Şimşekler, rakip kaleye 50 gol atarak ligi üçüncü sırada tamamladı.

Sütiş Eskişehir
Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Es Es ligi üçüncü sırada tamamladı. Siyah Kırmızılı ekip 26 hafta süren serüvende rakip filelere 50 gol attı. Takımın en golcü futbolcusu 17 golle Ercan Kuruçay oldu. 

İki maçı hükmen kazandık

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Eskişehirspor iddialı başladığı ligde istediği sonuca ulaşamadı. 26 hafta süren ligde 3 maçı 2-0 hükmen kazanan Kırmızı Şimşekler rakip filelere 50 gol bıraktı.

Ercan ilk sırada

Eskişehirspor’da bu sezon en çok golü atan isim Ercan Kuruçay oldu. 1988 doğumlu golcü tam 17 gol attı.  22 maçta Siyah-Kırmızılı formayı giyen deneyimli futbolcu, Siyah-Kırmızılı takımın bu sezon en çok atan ismi oldu.

Sergen ön plana çıktı

Eskişehirspor’da bu sezon kuşkusuz en iyi performansı sergileyen isimlerin başında Sergen Şakirler geldi. Sezon başında İnegöl Kafkas’tan transfer edilen Sergen, 23 maçta Siyah-Kırmızılı formayı giydi. Rakip filelere 15 gol gönderen Sergen, hemen hemen her maçta iyi performans sergilemeyi başardı.

Fatih Çakır’dan 5 gol

Eskişehirspor’un sezon başında Anadolu Üniversitesi’nden kadrosun kattığı 10 numarası Fatih Çakır bu sezon 5 gol atabildi. Düzenli forma şansı bulamayan Fatih Çakır, Kırşehir Gençlik Hizmetleri maçında biri frikikten olmak üzere 2 gol atmıştı. 

11 futbolcudan birer gol

Bu sezon atılan 50 golde 15 farklı oyuncunun imzası var. Siyah Kırmızılı ekipte 24 haftalık (2 hükmen maç hariç) periyotta golcü isimlerin ardından skora ve atılan gollere 13 isim daha katkı sağladı. Kerem Eryılmaz 2 gol atarken, 11 futbolcu ise birer golle katkı sundu.

Eskişehirspor’un attığı 50 golün dağılımı

17     Ercan Kuruçay
15     Sergen Şakirler
5     Fatih Çakır
2     Kerem Eryılmaz
1     Barış Memiş, Hayrettin Cengiz, Kaan Dorak, Cihan Çimen, Kaan Aşnaz, Sezer Akyüz, Emirhan Recep, Ahmet Sezer, Can Kılıç, Hakan Aydemir, Emirhan Harmancı.
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Etem Sevik 16 Mayıs 2024 09:45

26 haftalık lig serüveninde 3 maçı hükmen galip gelen ve rakip kaleye 50 gol atarak ligi üçüncü sırada tamamlayan Eskişehirspor'u kutlarım.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi