Eskişehirspor, TFF'nin kararından sonra buna odaklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor, TFF'nin kararından sonra buna odaklandı
A
a

Eskişehirspor camiası 3. Lig’de küme düşmenin kaldırılması iddiası ile umutlandı ancak Kulüpler Birliği toplantısından bu konu görüşülmedi bile. Bu durumun ardından Es Es gözünü yarın oynayacağı maça çevirdi.

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig’de küme kalma umutlarını artık mucizelere bırakan Eskişehirspor yarın sahasında Elazığspor’u ağırlayacak. Es Es rakibini yenerek Edirnespor ve Yomraspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Yaşadığı puan kayıplarıyla ligde kalma umutlarını
mucizelere bırakan Eskişehirspor artık son iki maçına çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip ligin 33’üncü haftasında yarın saat 15.00’de Elazığspor’u ağırlayacak. Kırmızı Şimşekler iç sahadaki son maçında kazanıp taraftarına galibiyetle veda etmeyi hedefliyor. 

ESKİŞEHİRSPOR RAKİPLERİNİ BEKLEYECEK

Eskişehirspor yarınki maçı kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Edirnespor ve Yomraspor’un puan kaybetmesi gerekiyor. Ağrıspor’un konuğu olacak olan Edirnespor bu maçtan 1 puan dahi alsa Es Es’in küme düşmesi matematiksel olarak kesinleşecek. Yomraspor’da sahasında 52 Orduspor’u yenmesi halinde yine matematiksel olarak küme düşmemiz kesinleşecek.


Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 17 Mayıs 2023 00:54

HAYATIMIZ HEP BEKLENTİ

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi