Eskişehirspor - 1926 Polatlı Belediye SK: 2 - 2 (Maç sonucu)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - 1926 Polatlı Belediye SK: 2 - 2 (Maç sonucu)
A
a

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak olan Eskişehirspor sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor. Polatlı Belediyesi ile Polatlı İlçe Stadyumu’nda karşılaşan Eskişehirspor, karşılaşmanın ikinci yarısının sonlarında penaltıdan öne geçti. Uzatma dakikalarında kornerden gelen topu uzaklaştıramayan takım kalesinde golü görerek beraberliğe razı oldu.

Sütiş Eskişehir
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak olan Eskişehirspor sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor. Polatlı Belediyesi ile Polatlı İlçe Stadyumu’nda karşılaşan Eskişehirspor, karşılaşmanın ikinci yarısının sonlarında penaltıdan öne geçti. Uzatma dakikalarında kornerden gelen topu uzaklaştıramayan takım kalesinde golü görerek beraberliğe razı oldu.

Karşılaşmanın başlaması ilk devrenin başlarında etkili olan takım Polatlı Belediyesi oldu. Dakikalar 14’ü gösterirken Polatlı Belediyesi köşe vuruşu kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda top 6 pasın içine düşünce karambol yaşandı. Yaşanılan karambolde topu önünde bulan
Cengizhan kaleye şutunu çekti. Top Turgut’tan Anıl Can’ın önüne düştü. Kaleyi karşısında gören Anıl Can, düzgün bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Polatlı ekibi Eskişehirspor kalesinde tehlikeli ataklar yakalasa da pozisyonları değerlendiremedi. Yenilen golden sonra önde pres yaparak top çalmaya çalışan Şimşekler, ilk tehlikeli atağını 25’nci dakikada buldu. Barış Memiş’in başlattığı atakta sol kanattan yüklenen Kırmızı Şimşekler topu Hayrettin ile kazandı. Ceza sahasına adeta adrese teslim bir pas atan Hayrettin’in ortasına iyi yükselen Ercan, şık bir kafa vuruşu ile skoru eşitledi.

Dakika 33’te Sergen, Ercan’a aşırtma pas attı. Topa Ercan’dan önce yetişen kaleci topu ceza sahasının dışına uzaklaştırdı. Topu önünde bulan Sergen kaleye sert bir şut çekti. Topu son anda kurtaran kaleci kritik bir pozisyonu engelledi. Eskişehirspor bu pozisyonla gole çok yaklaşmıştı. Polatlı ekibi 38’nci dakikada gole çok yaklaştı. Duvar pası ile sağ kanattan etkili gelen Sarı-Siyahlı ekip 2 pas ile ceza sahasına girdi. File bekçisi Turgut ile karşı karşıya kalan Emrah, dar bir açıdan şutunu kaleye yolladı Turgut topu kornere çeldi. Daha çok orta sahada geçen mücadelede Eskişehirspor kanatlardan yüklenmeye çalışırken Polatlı Belediyesi ise Kırmızı Şimşekler’i defansta eksik yakalamaya çalıştı. Mücadelede başka gol sesi çıkmayınca oynanan hazırlık karşılaşmasının ilk devresi 1-1 eşitlik ile sonuçlandı.

İkinci yarıya Eskişehirspor hızlı bir başlangıç yaptı. Sağ kanattan içeriye kat eden Sergen, topu Ercan’a aktardı. Topla buluşan Ercan boş kaleye bir şut çekti fakat kale çizgisinde tek başına duran Halil İbrahim topu çizgiden çıkarttı. Polatlı belediyesi bu sefer
Oğuzhan ile gole çok yaklaştı. Hasan’ın indirdiği topta kaleyi düşünen Oğuzhan kaleyi düşündü fakat top az fark ile dışarı çıktı. 86’ncı dakikada Es es penaltı kazandı. Fatih Çakır’ın defans arkasına attığı topa yönelen Can ortak topa yerde kaldı. Topun başına geçen
Fatih Çakır kazanılan penaltı vuruşunu iyi değerlendirerek skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ataklarını sıklaştıran Polatlı ekibi Eskişehirspor kalesinde etkili olmaya başladı. Ceza sahasının dışından çekilen şutu son anda Turgut kornere çeldi. Kornerden sonra yaşanılan karambolde Polatlı belediyesi Hasan ile durumu 2-2’ye getirdi.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Emirdagli 17 Eylül 2023 12:18

Eses ayni tas,ayni hamam ne futbol var ne defense.. biraz da amigolar tatting olsun eses sampiyon olamaz bu kafayla

0 0 Cevap Yaz
Osman 16 Eylül 2023 15:29

takımda iş yok malesef..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi