Eskişehirlilere para mutluluk getiriyor mu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirlilere para mutluluk getiriyor mu?
A
a

Mutluluk, kişinin eğitim ve gelir seviyesine olduğu kadar sosyallik ve çevresel faktörleriyle de ilişkili bir kavram. Bahsedilen gelir seviyesinin düşük olduğu ülkemizde artan geçim sıkıntısı vatandaşları psikoloji olarak da olumsuz etkiliyor. Peki ama para mutluluk getiriyor mu? İşte cevaplar…

Sütiş Eskişehir

SAĞLIK OLMADAN KIYMETİ YOK

AZİME SEFEROĞLU: Parasız yaşam olmaz ama sağlık olmadan da paranın kıymeti yok. Sağlığım olsun ama param da olsun. Hiç yoksa kimseye muhtaç olmayacak kadar bir para evet mutluluk getirir tabi sağlıklıysanız.

PARASIZLIK MUTSUZLUK GETİRİR

RAMAZAN DAĞDEVİREN: Para mutluluk getirir. Şimdi günümüzde paramız yok bir şey yapamıyoruz. Eskiden az parayla çok şey yapardık, şimdi çok parayla hiçbir şey yapamıyoruz. Parasızlık mutsuzluk getirir.

MUTLULUK İÇİN ŞART

ZÜLFİYE DAŞDELEN: Parasız bir şey oluyor mu? Dışarı bile çıkamazsın. Mutluluk için para şart. Baksana herkes mutsuz. Niye mutsuz? Ekonomi bu halde diye mutsuz.

MUTSUZUZ

EZGİ KOYUNCUOĞULLARINDAN-AYŞEGÜL BEYDİLLİ: Biz öğrenciyiz cebimizde 50 lira var ve mutsuzuz. O yüzden para mutluluk getirir. Para, mutluluk için ilk sırada değildir belki ama gereklidir.

PARA İLK SIRADA

MURAT GÜLER: Para mutluluk getirir. Paran yoksa hiçbir şey yapamıyorsun. İstediğin bir şeyi yapamayınca da mutsuz oluyorsun. Para mutluluk için şarttır hatta ilk sıradadır.
 
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi