Eskişehirliler piknik alanlarının arttırılmasını istiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler piknik alanlarının arttırılmasını istiyor!
A
a

Yaz mevsiminin vazgeçilmezi piknik alanları hafta sonu Eskişehirlilerin en önemli aktivitelerinden… Peki, Eskişehir’de piknik alanları yeterli mi? Vatandaşlar hangi alanları tercih ediyor? Eskişehirliler mevcut alanlardan memnun fakat sayının arttırılmasını istiyor

Sütiş Eskişehir
Yaz mevsiminin vazgeçilmezi piknik alanları hafta sonu Eskişehirlilerin en önemli aktivitelerinden… Peki, Eskişehir’de piknik alanları yeterli mi? Vatandaşlar hangi alanları tercih ediyor? Eskişehirliler mevcut alanlardan memnun fakat sayının arttırılmasını istiyor.
Eskişehirlilerin genellikle tercih ettiği mesire alanlarının başında Regülatör Piknik Alanı, Musaözü Tabiat Parkı ve Eskişehir Orman Fidanlığı geliyor… Eskişehirliler bu alanlarda gerçekleştirdiği etkinliklerden son derece memnun… Ancak piknik yapmak isterseniz biraz erken yola çıkmak zorunda kalıyorsunuz… Özellikle hafta sonraları mevcut piknik alanlarına giden Eskişehirliler, yer bulamayıp geri dönmek zorunda kalıyor. Şehre daha uzak noktalarda yer alan Beşik Deresi gibi alanlar ise uzak mesafe olması nedeniyle pek tercih edilmiyor.  Bu nedenle Eskişehirli vatandaşlar kent merkezine yakın piknik alanları sayısında artış yapılmasını istiyor.
 
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi