Eskişehirliler nasıl yaşıyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler nasıl yaşıyor?
A
a

Hayatımız ve kararlarımızı etkileyecek kararlarımızı kimimiz belli bir düzen ve program içerisinde sürdürürken, kimimiz ise plansız ve anlık kararlarla hayatını şekillendiriyor. Hangi kararın daha sağlıklı sonuçlar doğuracağı kişiye göre değişirken, vatandaşların birçoğu planlı kararlar aldıklarını dile getirdi. İşte cevaplar…

Sütiş Eskişehir

ANLIK YAŞAMAK SÜPRİZ DOĞURUR



OSMAN TAT: Ben planlı yaşıyorum. Geleceğimi daha emin şekilde görmek istiyorum. Geçmişimden ders alarak geleceğimi planlıyorum. Anlık yaşamak sürprizler doğurur. Planlı yaşamak daha az sıkıntı yaşatır.

PLANLI YAŞAM DAHA FAYDALI



FADİME OLGUN: Ben planlı yaşıyorum. Plan kurduğumda daha iyi kararlar verdiğimi düşünüyorum. Anlık yaşadığımda sonucun ne çıkacağı belli olmuyor. Planlı yaşamanın çok faydasını görüyorum. İşlerimi yetiştirebiliyorum.

HAYATI DOLU DOLU YAŞIYORUM



ÜMİT MERTGİL: Ben artık anlık yaşıyorum eskiden planlı yaşardım. Yaş ilerleyince kafama eseni yapmaya başladım. Bu sayede de hayatı daha dolu dolu yaşamaya başladım.

GENÇLER PLANLI YAŞAMALI



HANİFE YAVAŞ: Ben anlık yaşıyorum. Zaten emekli olmuşum neyin planını yapacağım? Planlı yaşamak daha renkli bir hayat sunuyor ama gençler planlı yaşasınlar henüz yolları uzun.
 
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi