Eskişehirliler fırsatı kaçırmayın: İkinci el araçlarda büyük indirim!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler fırsatı kaçırmayın: İkinci el araçlarda büyük indirim!
A
a

Son 8 ayda düşüşe geçen ikinci el araç fiyatları, Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar için alım fırsatı sunuyor. Sektör temsilcileri, likidite sorununun çözülmesiyle fiyatların tekrar artabileceğini de belirtiyor.

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz yıllarda zirveyi gören ikinci el araç fiyatları son dönemde düşüşe geçti. İkinci el araç satıcıları Kurban bayramı öncesi ikinci el araçlarda alım fırsatı olduğunu belirtirken, likidite sorunu çözüldükten sonra fiyatların yükselişe geçeceğine vurgu yapıyor.

Pandemi dönemi ve sonrası ikinci el araç piyasasında ciddi dalgalanmalar yaşanmış ve fiyatlar tarihi zirveyi görmüştü. İkinci el araç fiyatları yaklaşık 8 ay önce ise düşüşe geçti. Fiyatların düşük olması sektöre bir nebze de olsa canlılık kattı. İkinci el araç satıcısı Hüseyin Topçu ikinci el araç piyasasını değerlendirirken, özellikle Kurban bayramı öncesi vatandaşlar için bir alım fırsatı dönemi olduğuna dikkat çekti. Topçu, “Likidite sıkıntısından dolayı sektörde bir daralma mevcut ama bu müşteriler için bir alım fırsatıdır. Bunu değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Pandemiden sonra fiyatlarda hızlı bir düşüş yaşandı. Sanırım son 8 aydır yüksek bir düşüş oldu. Son üç ayını stabil geçiriyoruz. Bunun altına düşeceğini zannetmiyoruz. Bayram öncesi fiyatlar da düşmüşken, vatandaşın değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira hükümetin likidite konusunda çalıştıkları söyleniyor. Bu sorun çözüldüğü takdirde fiyatlar daha da yükselecektir. Halkımızın bu fırsatları değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi