Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok önemli açıklamalarda bulundu. Entok artık tüm şehrin kalan 6 maçta kenetlenmesini istedi.

ESKİŞEHİR'DE HERKES ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENMELİ!
Kalan 6 karşılaşmada şampiyonluğa ulaşmak isteyen Eskişehirspor’da Başkan Ulaş Entok camiaya seslendi. Entok, “Artık futbolcusundan teknik heyetine, taraftarından basınına kadar herkes kenetlenmeli. Bu birlik ve beraberlik içerisinde inşallah şampiyon olacağız. Her şeyin bilincindeyiz. Bu saatten sonra kimsenin ne yaptığıyla değil, kendimizin ne yaptığıyla ilgileniyoruz. Önümüzde 6 final maçımız var ve bu maçların hepsini kazanmak için teknik ekibimiz ve futbolcularımız sahada gerekenin en iyisini yapacaktır” dedi.
DOSTLUK KAZANSIN
Bu hafta sahasında 2 Eylülspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor’da Başkan Ulaş Entok bu karşılaşma için de konuştu. Başkan Entok, “2 Eylülspor, şehrimizin güzide takımlarından biri. Umarım Pazar günü stadyuma gelen taraftarlarımıza kazananın dostluk olduğu, keyifli bir maç izletiriz" ifadelerine yer verdi. Mücadele Pazar günü saat 14.00’te başlayacak ve Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.