Eskişehir'de yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, vatandaşlar alışverişin yanı sıra sağlık kontrolleri için de sağlık kuruluşlarına akın etti. Kimisi bayramlık alışverişi yaparken, kimisi de sağlık durumunu gözden geçirmek için hastanelere ve Aile Sağlığı Merkezlerine (ASM) başvuruyor.
Kent merkezindeki mağaza ve marketlerde yoğunluk yaşandığı gibi, sağlık hizmeti veren kurumlarda da artan taleplerle birlikte bir yoğunluk gözlemleniyor. Özellikle bayram tatilini göz önünde bulunduran ve hastalıkları nedeniyle ilaç kullanan vatandaşlar, kontrollerini yaptırmak için sağlık kuruluşlarına başvuruyor.
ACİL SERVİSLER 24 SAAT AÇIK OLACAK
Eskişehir'deki hastane ve sağlık kuruluşlarında, bayram tatili süresince oluşabilecek yoğunluk göz önünde bulundurularak gerekli önlemler alındı. Sağlık yetkilileri, tatil boyunca sağlık hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde sunulacağı konusunda vatandaşı bilgilendirirken, hastanelerin acil servislerinin de 24 saat açık olacağı ifade edildi.
Vatandaşlar, bayram tatilinde sağlık hizmetlerinden herhangi bir aksama olmadan faydalanabilecek.










Sivrihisar tarihe sahip çıkıyor
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Halkın yanında olan esnafa selam!
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Sağduyu her şeyden önemli
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Düşükler neden tekrarlar?
Sağlığınız için
Vatandaşları aydınlattık
Hayır, o yaşamak istiyor
