Eskişehir Ticaret Odası (ETO) üyeleri, sigorta acenteleri teknik personeli, ön muhasebe personeli, satış görevlisi ve büro memuru gibi alanlarda ihtiyaç duydukları personel alımını devlet desteği ile gerçekleştirebilecek.
ETO, İŞKUR İl Müdürlüğü ile işbirliği içinde yürütülen Nitelikli İş Gücü Yetiştirme Programı (NİYEP) kapsamında, üyelerinin personel ihtiyaçlarını karşılamaları için fırsatlar sunuyor.
Program, en az bir çalışanı olan ETO üyelerinin faydalanabileceği şekilde tasarlanmış olup, sigorta acenteleri, muhasebe personeli ve satış görevlisi gibi farklı alanlarda personel alımına yönelik devlet teşvikleri sağlıyor. Katılımcılar, 40 gün teorik eğitim ve 120 gün işbaşı eğitimi alarak, günlük 457,75 TL ödeme ve sağlık sigortası desteğiyle iş gücüne katılacaklar.
Başvurular, 6 Aralık 2024 Cuma günü saat 17:00’ye kadar kabul edilecek ve üyeler, başvuru formuna bu linkten ulaşarak başvurularını tamamlayabilecekler.
ETO Başkanı Metin Güler, bu programın Eskişehirli tüccar ve sanayiciler için büyük bir fırsat sunduğunu belirterek, devlet teşviki ile personel masraflarının azalacağını ve nitelikli iş gücüne ulaşmanın kolaylaşacağını vurguladı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
İçiniz soğudu mu bari?
Tarkan Demir
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu