Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri, 6-13 Ekim 2025 tarihleri arasında yaptığı yoğun trafik denetimleri kapsamında 26 bin 558 araç ve sürücüyü kontrol etti. Denetimlerde 7 bin 526 trafik cezası kesilirken, 368 araç trafikten men edildi, 89 sürücünün ehliyetine el konuldu.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde yük taşımacılığı, yolcu taşımacılığı, alkol denetimi, motosiklet ve emniyet kemeri kontrolleri gerçekleştirdi. Bu kapsamda 4 bin 744 yük taşıyan araç, 740 yolcu taşıyan araç, 3 bin 339 alkol kontrolü, 951 motosiklet ve 6 bin 806 emniyet kemeri denetimi yapıldı.
Denetimler sırasında toplam 47 yaralanmalı ve 70 maddi hasarlı trafik kazası ekiplerce müdahale edilerek kayıt altına alındı. Yetkililer, trafik güvenliğinin sağlanması ve kazaların önlenmesi amacıyla denetimlerin devam edeceğini açıkladı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ellere var da Eskişehir’e yok mu?
Tarkan Demir
Almanya Ahmet Ataç’ı örnek alıyor
Kerem Akyıl
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
