Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından kent genelinde sürdürülen asfalt çalışmaları kapsamında Bursa ve İkizkavak caddelerinde ulaşım düzenlemesine gidilecek. Çalışmalar nedeniyle söz konusu caddelerin belirli bölümleri, gece saatlerinde kısmi olarak araç trafiğine kapatılacak.
Asfalt kaplama çalışmaları, trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla gece saatlerinde gerçekleştirilecek. Buna göre Bursa ve İkizkavak caddelerindeki kısmi trafik kapatmaları şu tarihlerde uygulanacak:
Çalışma programı kapsamında 23 Ağustos Pazar günü asfalt kaplama çalışması gerçekleştirilmeyecek. Bu tarihte söz konusu güzergâhlarda belirtilen çalışma kaynaklı bir trafik kapatması uygulanmayacak.
Yetkililer, çalışmalar süresince sürücülerin alternatif güzergâhları tercih etmelerini ve trafik işaretleri ile işaretçilerine dikkat etmelerini istedi. Öte yandan ambulans ve itfaiye gibi acil durum araçlarının geçişlerinin aksamaması için trafik güvenlik ekipleri tarafından gerekli ulaşımın sağlanacağı bildirildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
CHP’nin umudu başkanlar!
Tarkan Demir
Eskişehirspor iyi yolda
Kerem Akyıl
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Geçim zorlaştı…
Seval Erci
Pişmanlıkların gölgesinde kalan hayat
Ümit Polatbaş
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy