Eskişehir Valiliği'nden güzel haber: Şikayetleriniz dinleniyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Valiliği'nden güzel haber: Şikayetleriniz dinleniyor!
A
a

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Halk Günü Toplantısı düzenleyerek vatandaşların sorunlarını çözmek için talimatlar verdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Halk Günü Toplantısı düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Aksoy, vatandaşlar ile tek tek görüşerek kendisine iletilen sorun ve şikâyetleri dinleyerek, taleplerin çözümü için kurum, kuruluş müdürlerine talimatlar verdi. Vali Aksoy toplantıda yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımız, yaşadıkları sorunları, istek ve talepleri düzenlenen bu toplantılar sayesinde dile getiriyor. Devlet olarak bizler de bu sorunları çözmek için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde titiz çalışmalar gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
Vatandaşlar ise istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmelerini sağlamak amacıyla Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen Halk Günü Toplantısı’nda farklı konulardaki sorunlarını, taleplerini ve önerilerini yüz yüze anlatma fırsatı bulmanın memnuniyetini yaşadıklarını belirtti.
Kaynak : İHA
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Tekin Canbaz 12 Mayıs 2024 03:52

Sayın Valim, saygılarımla ben eğitimciler caddesi no 110 da ikamet etmekteyim. Yüksek sesle müzik dinleyen araçlar yüzünden evlerin camlarını acamiyoruz. Akşam 17.00 ile gece yarisina kadar bu bölge maganda cenneti oluyor. Önce bir sivil araçla tesbit edilirse gerçeği goreceklerdir. Bilgilerinize sunarım.

0 0 Cevap Yaz
Vatandaş 11 Mayıs 2024 22:22

19 numara dolmuş son durağına sirintepeye su eskart dolum noktası ve bankamatik istiyoruz belediye hiç çalışmıyor şehir Hastanesi'ne direkt otobüs istiyoruz

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi