Eskişehir tramvayında akıl almaz olay: İşte saç saça baş başa kavga anları...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir tramvayında akıl almaz olay: İşte saç saça baş başa kavga anları...
A
a

Eskişehir'de Emek Mahallesi'nde bulunan bir tramvay durağında 5 liseli kız arasında yaşanan şoke edici olayda, ırkçı hakaretler sonucu çıkan kavgada 2 öğrenci darp edildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de Emek Mahallesi'nde ki tramvay durağında şoke eden olay yaşandı.

İŞTE KAVGA ANI

 

Tramvayda Lise öğrencisi olduğu öğrenilen 5 kız saç baş birbirine girdi. Kavganın çıkış sebebinin ise karşılıklı olarak kızların birbirlerine 'Çingene ve Afrikalı' demesi olduğu öğrenildi. 

Olay, Emek Mahallesi Emek Tramvay durağında saat 19.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Lise Öğrencisi olan S.N. ve E.N.Ö.yine  lise öğrencisi olan E.A., R.N.A. ve F.A. ile iddiaya göre birbirlerine 'Çingene ve Afrikalı' demesi üzerine aralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine 5 öğrenci saç baş birbirine girdi. Tramvayda Lise öğrencisi kızların birbirine girdiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, öğrencilerin kavgasına yolcuların kayıtsız kalması dikkat çekti. Olayın tramvayın dışına taşması üzerine iddiaya göre R.N.A.'ın babası D. A., S.N. ve E.N.Ö.'e saldırarak darp etti. İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Darp edilen öğrenciler bölgedeki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan kavgaya karışan diğer taraftaki liseli kız öğrenciler ise ifadeleri alınmak üzere çocuk şubeye götürüldü. Kavgada 2 öğrenciyi darp eden D.A.'da ekiplerce, karakola götürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi